Slazem se, ali je titanijum sam po sebi cvrsci od celika i samim tim ne bi trebalo stavljati ojacanja. Svrha ritanijum i jeste bas to, ojačati i redukovati tezinu.
Slazem se, ali je titanijum sam po sebi cvrsci od celika i samim tim ne bi trebalo stavljati ojacanja. Svrha ritanijum i jeste bas to, ojačati i redukovati tezinu.
Ovo je grade 5 titanium, kako sam procitao grade 9 je samo sa 3% aluminiuma i 2.5% vanadiuma, mozda grade 5 nije toliko cist i samim tim tezi i zbog toga samo toliko mala usteda na tezini.. marketing je cudo![]()
To sam i ja pomislio. Vrv je neka legura koju oni nazivaju titanijumom.
Još jedan info. Zahvaljujući prepakivanju Pro verzije, cena zamene zadnjeg stakla je snižena sa 500 na 170$.
Veri najs
Sent from my iPhone using Tapatalk
AirPods Pro sa tip-C konektorom se ipak razlikuju od starih jer imaju mogucnost reprodukcije kvalitetnijeg zvuka koji ce trebati za VR headset.
Po meni bezobrazno ali ajde.
iPhone 14 Pro Max 256GB
Serija 15 u ponudi kod A1 i Yettel.
Titanijum jeste cvrsci od celika.
https://energijabalkana.net/titanijum-metal-buducnosti/
To sto se iphone 15 pro proveo lose na testovima je zato sto je to neka legura, a ne cist titanijum. Uostalom da je napravljen od cistog titanijuma, 15 pro i pm bi bili mnogo laksi,ali i mnogo skuplji.
Zaro se koriste legure,a ne cist titanijum.
I legure se razlikuju po cvrstini.
Last edited by zikicz; 23-09-2023 at 12:17.
Ovde pricamo o celiku i titanijumu na iPhone uredjajima. Ni safir na iPhone uredjajima nije najcistiji. Apple uvek nadje nacin da ustedi lovu na stetu korisnika.
MBP 13" M1 | AirPods Pro 2 | AirPods Max
zikicz (23-09-2023)
Upravo citam na TW koliko se njih zali na iP 15 Pro. Dobijaju ostecene telefone, sada, da li ce biti zamene, ili to spada u kozmeticko ostecenje. Vidim da se i masa zali da se toliko greju, da bukvalno me moze da se drzi u ruci bez maske. Na stranu da je proglasen za weakest iPhone Pro.
Veći deo njih je verovatno ispustio telefon dok je otpakivao. Interesantno je da niko ne slika kutiju. Jer da bi telefon došao oštećen kutija mora da bude značajno oštećena. Tako da je ovo definitivno 'fake news'.
Nikada, ali nikada nisam video oštećenu kutiju da je stigla u uvozu. Od lurirskih službi samo dva puta za 10ak godina.
Što se tiče grejanja, na početku je to uvek moguće nakon migracije jer telefon radi indeksiranje u pozadini.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Zivansi (24-09-2023)
Svake godine ista prica
Koliko vidim ne zale se samo na gore navedeno. Trba imati u vidu da se neki modeli sklapaju u Indiji.
Evo linka
https://twitter.com/MajinBuOfficial?...-dALq9Oxg&s=09
Kontrola kvaliteta u procesu proizvodnje je tu bitna. Sklapanje može da se radi i kod nas ako budemo dovoljno jeftini.
I nisam siguran da je Apple krenuo sa proizvodnjom i15 modela u Indiji.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
15 i 15 plus se pravdu Indiji.
https://www.google.com/amp/s/m.gsmar...-amp-59883.php
mikenzi (24-09-2023)
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)