Pa jesmo li mi to konačno u prvom release ciklus.![]()
Screenshot 2023-09-13 235140.jpg
Pa jesmo li mi to konačno u prvom release ciklus.![]()
Screenshot 2023-09-13 235140.jpg
Dopuna: Izgleda da gotovo sigurno nismo. Na nekim iStyle sajtovima stoji tačan datum preordera (15.9.), a kod nas, Bugara i Makedonaca ne. Cenim da će preorder kod nas biti od 22.9. što je dan početka prodaje na drugim tržištima.
Nakon celog onog skeca o smanjenju zagadjenja i koriscenja prirodnih materijala (carbon neutral) Apple i Hermes i dalje nude sat sa koznom narukvicom i to novi model.
https://9to5mac.com/2023/09/13/herme...ies-9-leather/
To oko ekologije je postala takva sprdnja samo se koristi za hype i zbog reklame.
Nudi ga Hermes u svojoj prodavnici. Niko nije sprečen da pravi narukvice. Samo je Apple iz svoje ponude izbacio sve ono što su odredili da treba i što utiče na okolinu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Magnet za otiske prstiju. Mada priznajem da meni ovo ne bi smetalo. Kao patina neka.
Pa ne mogu da verujem da moze da bude gore nego na stainless steel-u
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Otisci realno nisu problem još od pojave Jat Black modela
vlada11070 (18-09-2023)
Kakav je to telefon bio…
I ta boja… tako fantastična i falična u istom trenutku
Evo za pocetak...fine cene. Dostupno od 22.09.
![]()
Džabe bre. Biju ko neće.
Ahahahahahahahahahahahahah
IMG_4360.jpg
Pogodio sam, preprodaja kod nas od 22.9., a prodaja do 29.9. Yettel objavio datume pre nego što je trebao.
Poredim tezine 14PM i 15 PM i nije mi jasno kako je razlika u tezini svega 20 grama. 15PM je 221 g, a 14 PM 240 g. Mala je to razlika, obzirom da je recimo Citizen Skyhawk (sat iz 2008. godine) redukovao tezinu titanijumske verzije na 119 g,dok je SS verzija teska 175 g.
Nije samo to promena. Cela struktura je telefona je promenjena radi lakšeg otvaranja i servisiranja i sada je nalik običnoj 14-ici. Moguće je da su morala da se dodaju ojačanja na nekim mestima na kojima ih ranije nije bilo. Ovo više nije klasična unibododu školjka na koju smo navikli od iPhone 5. Ovo je sada više iPhone 4/4s