Evo da i ja podelim moj problem sa telefonom. Pre svega, moram da kazem da back up vucem jako dugo. Do juce sam koristio iPhone 12, koji nije hteo da se puni. Dakle, stavim na punjac, pokazuje da se puni, ali se ne puni. Koji god punjac ili kabal da sam probao, isto se desava, osim sa jednim IQOS punjacem i jednim kablom koji je dosao kao dzigera, sav izlomljen, ispucan i izlepljen. Sa njim radi. Ostali kablovi i punjaci, ne. Zamenim juce 12 za 13 Pro, kupim nov Apple 20W punjac i stavim nov kabal koji sam dobio u kutiji od telefona i problem se preseli i na novi telefon. Probao i razne uticnice, kod kuce, u kancelariji, isto.
Utakni punjač u prvi transformator.
Hebe te taj backup. Restore, bez njega, da vidiš.
Drugari vidim da nije dugo aktivna tema, ali nema smisla da otvaram novu.... jedino pitanje i savet.... da li mi se isplati prelazak sa 11 pro na 13 pro ili da skupljam lovu za noviji.... mada me iskreno i 11 pro sluzi odlicno i dalje.....
nego znate i samo kako je kad prodje neko vreme dosadi nam, pa eto menjam koliko da bi zamenio.... sta preporucujete..... polovan 13 pro ili cak da uzmem nov 13, vidim neotpakovan po oglasima 530-540e
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bolji je telefon to je sigurno.
Malo je drugačiji i dizajn u odnosu na 11 Pro.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
jabre (06-07-2024)
Video sam, dizajn mi se više svidja, pa planiram da uzmem taj ovaj da ostavim klincu jer je kao nov... e sad ima li svrhe da idem na 14 ili da samo razmislim izmedju 13/13 pro.... gledam vec nekoliko dana video klipove na Yt gde porede kamere na 12/13/13 pro i 14 i ne vidim neke znacajne razlike da sad ne znam opravdavaju li zamenu.... cak i ove slike s mojim 11 se vide odlicno cak i noćne, jedino nemam onaj sinematik mod.....
To je uvek težak izbor jer je sada sve na 100-200€ razlike.
Odlučiš koliko para imaš i uzmeš najbolju model za taj novac. Moj savet je da se uvek ide na noviji model sa isti novac. Pre bih uzeo i14 nego 13 Pro.
Ako ti je kamera bila dobra na i11 onda će biti dobra i na 13 Pro ili 14
jabre (06-07-2024)
Daj ne zezaj da bi pre uzeo 14 nego 13 pro.Ja ponekad pomislim sto li sam ga prodao i kupio 15 pro, najbolja kupovina trenutno je 13 pro i bice sigurno jos 2-3 god.
jabre (06-07-2024)
Uvek noviji model mi je kriterijum. Ako nema neke posebne zahteve oko kamere pa da uzmeš Pro nema razloga da ne uzmeš i14
Pa evo ako mogu da napravim uporedjenje jer imamo kod kuce i11 i i11 pro, razlika jeste samo u onom zumiranju, koje sam upotrebio dvaput u životu i to u pocetku kad sam kupio tel, ovako je sve skoro pa isto.... slikao sam tonu slika sto dnevnih sto nocnih isto bukvalno da nema razlike.... tako da sam i ka u dilemi da mozda cak ganjam i obican 13 samo potpuno nov jer je 530e .... dok pro modeli idu dosta skuplje
Gde je 530 tu je i 600 a onda vec dobacujes do 14 pro, koji ces, za razliku od 13pro naci sa dobrom baterijom(90+bh) Veruj mi, kad jednom uzmes telefon zasa 120hz tesko ides nazad.
jabre (06-07-2024)
ja nisam polovan 14 pro da je u ok stanju video ispod 700e....
Kako @mikenzi rece: samo sto noviji. Moj savet za PM zbog baterije.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
jabre (06-07-2024)
jabre (06-07-2024)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)