I pošalji neke slike
Prirode, ne esim-a
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
I pošalji neke slike
Prirode, ne esim-a
Hvala vam. Bitno mi je samo da može facetime svuda da radi za video pozive, da mogu da zovem. 19 dana nije malo. Šaljem fotke
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro
Moj savet ti je da uzivas u pogledu… slike naknadno neces gledati, a tamo ces nesto sigurno da propustis
jel ima neko preporuku za eSim za data plan. u pitanju je zapadna evropa, hvala u napred ...
Airalo..ima za svaku drzavu posebno, imas posebno za celu evropu, za druge kontinente i za ceo svet..
cyhaber (19-04-2024)
Orange flex - poljski operater, pogledas tarife na sajtu i vidis. Ja sam caletu uplatio za nedelju dana u Rimu, posto je bilo manje od 2 nedelje upotrebe, vratili mi i pare... Svaka im cast!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
cyhaber (19-04-2024)
Mislim da vise ne moze registracija iz Srbije za Orange flex.
Probaj MobiMatter meni je radilo bas bas dobro i najjeftiniji su.
Ja pre mesec dana registrovao caleta bez ikakvih problema.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pitanje za koje čak ni ja nisam siguran za odgovor.
eSIM treba da se aktivira na drugom telefonu.
Da li je dovoljno na prethodnom telefonu da se uradi restore kroz recovery mode ili mora da se pristupi telefonu i odradi deaktivacija esim prvo.
Meni je čak i restore kroz DFU ostavljao aktivan eSIM, pristupio bih telefonu za svaki slučaj i deaktivirao eSIM
A pa to i mene brine
Orange Flex vise ne prima iz Srbije, od skoro nesto su zabranili. Tako da cuvajte naloge
A1 srb eSim sam morao da deaktiviram na starom telefonu da bi mi dozvolio aktivaciju na novom (moje iskustvo)
Mora i ovde. Zaboravih da napišem, a onda sam se setio da se esim ponaša bukvalno kao fizička kartica. Ostaje na telefonu aktivan čak i nakon brisanja telefona.
Aktivirao sam iPhone i onda ugasio esim na njemu.
dervisbegovic_ (23-04-2024)
Hajd kad smo kod eSim-a, @Mikenzi mislim da si ti najstručnije lice koje mi može dati odgovor.
“Greškom” naručio za dragu iPhone a nisam skontao da je Hong Kong verzija “Dual Physical Sim” znači bez esim-a.
Da li postoji opcija da se pošalje zahtev Apple-u da se aktivira esim kao opcija, jer gde god putujemo ona mora fizičku karticu kupovati, ja lagano esim za data bez problema i bas nam je smaranje za nju.
Nisam siguran da li je to hardverski/softverski odradjeno i da li uopste postoji opcija za tako nešto. Ili neka opcija van Apple-a mada sumnjam da se neko bavio time.
Znači u delu gde treba dodati karticu ne postoji Add sim, samo fizicki ako se ubaci prepoznaje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)