Kako da iphone 12 resetiram na tvornicke postavke. Ne mogu da ga aktiviram. Dodem do koraka kada me pita odakle cu da backup povucem. A neda mi s pc-a jer nije najnovije verzija na iphonu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako da iphone 12 resetiram na tvornicke postavke. Ne mogu da ga aktiviram. Dodem do koraka kada me pita odakle cu da backup povucem. A neda mi s pc-a jer nije najnovije verzija na iphonu?
Erase all content and settings.
Last edited by zikicz; 03-03-2021 at 00:01.
josip122 (03-03-2021)
Ne bih baš rekao da je stoti deo sekunde. Pri svakodnevnom korišćenju je manje više isto, tu razlike kao i da nema. Ali u aplikacijama koje ja koristim se razlika primeti. Malo je nepromišljeno tvrditi tako nešto bez više informacija, svi mi telefon koristimo za različite stvari.
Sta radis? Renderujes 4k video svaki dan?
bljakPhone 5
Bukvalno
inace, koliko je zadnja kamera odlicna, toliko mi je prednja razocaravajuca. Slike nista posebno i ako nisu idealni uslovi bude poprilicno loseg kvaliteta
iPhone 12. MBP 13''. Apple Watch 5. iPad Mini
skini neural cam... i prednja kamera ima da ti procveta :-D
Hertzog (04-03-2021)
Koja od ovih ?
Mislim ta od 5,99$ da je u pitanju...
The positive the negative, the child the moon... This is only a test
Tako je nocne fotke pravi i u mrklom mraku :-D na svim kamerama bukvalno radi :-D
Kakve opcije sve ima ova app. Da li se moze manualno sve podesiti za slikanje?
Imas zasebnu temu o neuralcam app.
Za manuelno ti je najbolji procam, ali def ono sto izvuce neural sa prednjom kamerom je za klanjanje iz ruke inace...
Telefon mi povremeno zavibrira a da nema nikakve notifikacije. Sta god sam cackao u podesavanjima ne nadjoh razlog za to. Najcesce mi se desava kada koriatim Viber i to kada izlazim iz aplikacije. Ima li neko slicnih problema ili resenje istog?
Pa kada ukljucijes app switcher zavibrira :-)
Ma nije to. Nekada mi i u toku upotrebe zavibrira. Al npr kod app switchera ne vibrira.
Pogasio sam sve aplikacije koje su radile u pozadini, pa cu da vidim da li ce i dalje vibrirati
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)