Jel mozda neko kupvao Iris bokosve sa kupujem prodajem ?
Zanima me kad bi kupio taj boks da li bi mogao da ga zakacim kod mene na mts ruter i da radi kao treci dodatni tv boks. Jel neko probao mozda ili ima iskustva sa tim ?
Jel mozda neko kupvao Iris bokosve sa kupujem prodajem ?
Zanima me kad bi kupio taj boks da li bi mogao da ga zakacim kod mene na mts ruter i da radi kao treci dodatni tv boks. Jel neko probao mozda ili ima iskustva sa tim ?
Mozda ako uneses tvoje parametre… u najgorem slucaju radice smart tv app ako moze skroz da se otkljuca
Jos sport klub da nadjemo kako moze da radi i sve je rešeno
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
@rikee to me i buni posto se na IRIS tv boksu ne unose parametri samo se ukljuci na mrezu. Nego se mislim ako porucim preko oglasa a taj uredjaj sa odjavljenog korisnika ili tako nesto pa da je uredjaj izbrisanUzeo sam iz firme boks koji radi sigurno, pa cu ga zakaciti kao dodatni da vidim sta ce da bude
@kylle eon app + wifi od komsije koji ima SBB, tako sam bar ja resio![]()
@Cuksi ma nema nista od komsija, mora neka alternativa.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Šta hoces da gledaš na SK?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto se SK tice, resio sam to slicno kao Cuksi, koristim caletov SBB nalog, on je na mt:s, ja sam na SatTrakt, i za sada mi radi (da ne cuje zlo). Posto on ima njihov STB, nadam se da ce ovo da nastavi da mi radi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
@kylle:
cale ima mt:s internet (optika). Placa Iris i SBB (hoce i Arenu i SK... njegova stvar). Od SBB ima njihov STB, kao i od Iris-a. Ja koristim njegov login za SBB a ja internet imam preko Sat Trakt (STCable).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Sve jasno, nisam imao pojma da ovaj operater postoji..lepo je znati da kod njih SK radi na njihovoj mrezi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)