Pojavi se prvi video, sta mislite o njemu i koliko vas ce ga kupiti.Meni deluje...bas mini
https://9to5mac.com/2020/10/28/iphon...ands-on-video/
Pojavi se prvi video, sta mislite o njemu i koliko vas ce ga kupiti.Meni deluje...bas mini
https://9to5mac.com/2020/10/28/iphon...ands-on-video/
Taman.
Sent from my iPad using Tapatalk
Zuba1970 (29-10-2020)
I meni deluje taman ali kako je skoro svaki novi dizajn imao neki problem koji je resavan S serijom i sa ovim vestima o guljenju farbe malo cu da sacekam i razmislim o kupovini. Pogotovu posle uzasnog iskustva sa ip6.
Danas u 14 krece porudzbina...cekam ko zapeta puska...za 7 dana mi stize, tj kupim moj uredjaj u Apple Store. Gledao sam boje, i iskreno ove godine su bas lose (za 12 modele, ne i za Pro). Ona teget je onako, deluje jeftino skroz. Uzecu crnu jer je neutralna.Verovatno ce nam iduce godine dati 12 Pro boje za 13 modele, ali sta je tu je, konacno posle toliko godina da naprave mali telefon koji se jednom rukom koristiti moze.
iPhone 12 mini 128GB/iPad Air2/ TV 4K/Mac Mini/ Watch 5/MacBookAir/AirPods Pro
smrdlja (06-11-2020),vlada11070 (06-11-2020)
Mene jedino baterija brine,ali očekujemo tvoj izveštaj.![]()
Zuba1970 (06-11-2020)
Slažem se za boje, leđa su sve sjajne kao u sjajnom laku, dok su stranice mat. Na Pro su obrnuto stavili. Ne znam koji genije je to tako smislio, prosto ne znam koja je boja lošija odn. najmanje loša. Šerpa plava verovatno najgora, videću uživo kad stignu.
Sent from my iPad using Tapatalk
Stvar ukusa! Meni se upravo ta plava najviše sviđa!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stvar ukusa, slazem se potpuno, samo sto su boje vrlo slicne onima sa iPhone 5c iz 2012te, a svi znamo kako je taj model prosao(naravno ne samo zbog boja).
Poledjina 12ice je kao JetBlack na 7ici...dakle magnet za otiske prstiju...ali ok, meni to ne smeta, aparat je sjajnog dizajna i super performansi i da opet napomenem to da je konacno manjih dimenzija nego svih proteklih godina, dakle ljudi iimaju izbor konacno.
Evo ga, iduci petak u 10 ujutru vec mogu da napisem prve utiske ovde o miniju
Sent from my iPhone using Tapatalk
smrdlja (06-11-2020)
Iphone 12 mini je vrh. Zamišljam da mi je nekako za apple veterane. Baš iskusan telefon. Dok mi je pro max i tako to za ruke starleta. Verovatno nisam u pravu ali ja to tako osećam. Nemojte me pogrešno shvatiti.
veliki nokti, veliki gold pro giga max u šljaštećoj gold maski![]()
iPhone 6s plus jailbroken 14.6 checkra1n, iPad Pro 10.5 jailbroken 12.1.1 unc0ver
512gb za video i slike![]()
lowzyyy (09-11-2020)
Treba snimati volan od automobila i silna pica na stolu
Mini mi je bas zanimljiv, zao mi je sto sam uzeo pre 3 meseca 11 pro, pa mi nema nekog smisla zamena za mini.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)