Ja bi sa 3 bio zadovoljan al uz treniranje! On uz vezbanje jedan dan gura!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja bi sa 3 bio zadovoljan al uz treniranje! On uz vezbanje jedan dan gura!
I dalje nema naznaka da cemo u Srbiji moci da koristimo Cellular verzije?
Ovo mi postaje sve veci probem. Postoji li neki workaround? Mozda da uzmem neku karticu iz inostranstva pa da sam u romingu?
Koliko vam traje bat na AW8? Meni jedva dva dana sastavi, a na SE2 3 dana lagano.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Mislim da je to prvo preskupo resenje, a drugo, koliko je meni poznato ne mozes za sat da imas zasebnu karticu, nego je to klon kartice iz telefona. Moguce da gresim, ali sam ubedjen da je nekada tako bilo, a da li se nesto menjalo ne znam, nisam preterano pratio.
E sad pitanje, a zasto ti je sve veci problem?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Sve cesce imam situaciju da ne mogu da imam telefon sa sobom a potrebno mi je da sam na neki nacin dostupan.
Pa tu tesko da ima resenja... ima samo ti se nece svideti.
Jedno je da kupis neki kineski sat, ubacis karticu u njega i dostupan si za pozive, mozda i poruke. Ako mora na tvom broju da si dostupan, onda menjas karticu iz telefona u sat i obrnuto, ili uzmes novu karticu pa podelis ljudima broj.
Kloniranje kartica kod nas jos uvek nije omoguceno, i nema ni naznaka kada ce da bude. Cim bude, verujem da ce Apple cellular watch da radi kod nas bez greske.
Znaci nista jos uvek od promene regulative ������*������, a ni Apple ne razmislja da dozvoli da se sat koristi sa odvojenim brojem...
Nazalost nista od toga. Ja bih prvi uzeo jedno 10 klonova mog broja i smestio u toliko uredjaja. Ali, kako onda nasi vajni operateri da se hvale da imaju 2.5x veci broj kartica nego stanovnika?
https://bizlife.rs/a1-srbija-lansira...uz-jedan-broj/
Rekao bih da ovo ne radi na Apple watch-u
Ajde nek neko proba, ja sam trenutno bez!
I na sajtu se spominje samo Samsung galaxy
Sve se slazem al se sve i nadam!
Sjajna vest.Doduse za sat verujem da nece da radi jer mora Apple da odobri, ali ja sada mogu da se vrnem kod njih, i da imam ovo na 3 uredjaja. Sjajno!
s a l e (18-12-2024)
Na koja 3 uredjaja generalno? Ne mislis valjda na 3 telefona?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)