Ja mislim da sam uspeo preko safarija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zivansi (28-01-2024)
Jesi skidao aplikaciju ili kako? Da probam i ja
Uspeo preko aplikacije. Hvala.
nikolastojanovi20 (29-01-2024)
I ja uspeo preko iTunes na windows da resim. Prosto ne mogu da verujem da se u 2024. godini iTunes i dalje koristi
markoaip (30-01-2024),nikolastojanovi20 (30-01-2024)
Zdravo ljudi, treba mi pomoć.
Hoću da kupim AppleCare+ za nove AirpodsPro 2nd gen.
Koliko vidim, nema varijanta za rate za njih pa zbog toga neće da prođu naše kartice?
Ono što bih napomenuo je da ja imam USA Apple ID sa vezanim američkim PayPal-om kao payment methodom, ali nigde mi tokom procesa plaćanja ne nudi da platim preko Apple ID, nego samo preko ApplePay ili preko regularne kartice. Probao sam oba metoda, za regularnu karticu samo kaže kako se ne poklapa sa zemljom, a ApplePay izbaci we couldn't process your request.
Probao sam i preko AppleSupport aplikacije, ali me i ona na kraju odvede na webpage gde da bih kupio, imam opciju jedino da platim ili sa A Pay ili sa regularnom karticom, a to ne prolazi. Nigde mi, kao što rekoh, ne nudi da koristim svoj Apple ID za plaćanje gde bi trebalo da prođe jer imam američki PayPal vezan.
Prethodno sam bez problema kupio sa našom karticom preko računara A Care+ i za telefon i za sat (plaćanje na rate) i uspešno povezao sa mojim američkim Apple nalogom jer na njemu imam valid payment method, ali ovo ne prolazi nikako.
Unapred hvala.
Imao sam isti problem i jedini nacin jeste da uzmes od nekog karticu iz zemlje odakle moze da se kupi applecare+ za AirPods.
Ili da zamolis nekog da kupi umesto tebe, svakako mu je potreban samo SN od AirPods, ne treba da budu povezane na njegov nalog.
Ja sam tako uradio i skoro sam iskoristio AppleCare+ za AirPods.
strahinjas (28-02-2024)
Imam nekoga u Nemačkoj. Koliko vidim, podržana je.
Meni nije dozvolilo kupovinu bez naloga, uvek traži log in.
Pošto traži account za kupovinu, kontam da mi treba nemački apple id i da bi odmah bila vezana kupovina za taj nalog. Ovo je i pitanje i glasno razmišljanje haha.
Imam nekoga i u Americi ali bi to bilo cimanje pošto nismo toliko bliski, a treba da cimam za platnu karticu...
Ne mogu više da editujem.
Da, definitivno traži nalog za kupovinu.
Attachment 31647
strahinjas (28-02-2024)
Uspeo sam tako. Nov Apple id na Nemačku, Nemačka kartica i sve prošlo odmah. Hvala na pomoći.
Ekipo veze li se apple care za uredjaj ili za Apple ID, npr mogu li ja da kupim drugi uredjaj i da mi se prenese apple care na njega?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)