Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: ipv4.google.com

  1. #16
    Administrator zabrljanje's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Beograd
    Posts
    18,202
    Thanks
    878
    Thanked 7,544 Times in 5,350 Posts

    Default Re: ipv4.google.com

    Quote Originally Posted by zabrljanje View Post
    da li koristis neki "automation" program?

    da li je od kad si instalirao add-on za WorkFlow

    Iako je i dalje to prikazivao nakon prve deinstalacije, problem je nestao nakon druge deinstalacije. Lako moze da bude da je bilo do toga.

  2. #17
    iSrbijaHero wifininja's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    704
    Thanks
    40
    Thanked 409 Times in 229 Posts

    Default ipv4.google.com

    Pa može da bude..nadam se da jeste...

    Interesantno je kako nekome taj workflow radi a nekome ne...isto je bilo i za onaj workflow za download YT klipova na tel...meni recimo taj workflow radi bez problema..njega nisam brisao. Izgleda da je ovaj workflow za konverziju youtube to mp3 pravio problem...

    Workflow je deo Apple kompanije..ne bi trebalo da razni workflows prave takve probleme. Nisam siguran kako to funkcioniše...da li svako može da napravi workflow i da ga okači na net..kako da znam da li je neki konkretan workflow proveren ili nije...mada evo i ovde na forumu smo svedoci da isti workflow nekome radi a nekome ne. Malo sam otišao u off.
    Last edited by wifininja; 24-03-2018 at 21:12.

  3. #18
    iSrbijaLegend lowzyyy's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Smederevo
    Age
    21
    Posts
    3,242
    Thanks
    2,529
    Thanked 1,278 Times in 843 Posts

    Default Re: ipv4.google.com

    Meni se ovo nekada dogadja i mislim da je razlog preopterecenja ili neke vrste provere..obicno prodje ili istog dana ili sledeceg
    iPhone 6s plus jailbroken 10.3.3 g0blin, iPad Pro 10.5

  4. #19
    iSrbijaHero wifininja's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    704
    Thanks
    40
    Thanked 409 Times in 229 Posts

    Default Re: ipv4.google.com

    Tako nešto su mi rekli iz SBB podrške..kontaktirao sam ih jer sam mislio da je do njih...
    Meni se to nikada pre nije dešavalo..zato sam bio zbunjen. Sad je ok. Da li ima veze sa onim workflow plug ili ne nisam siguran.

  5. #20
    Administrator zabrljanje's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Beograd
    Posts
    18,202
    Thanks
    878
    Thanked 7,544 Times in 5,350 Posts

    Default Re: ipv4.google.com

    Kod toga je najnelogicnije sto se ne desava na drugim uredjajima i samo preko Safaria to radi.

  6. #21
    iSrbijaHero wifininja's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    704
    Thanks
    40
    Thanked 409 Times in 229 Posts

    Default ipv4.google.com

    Nije samo preko Safari-a...i preko Chrome pretraživača se isto dešava kao i preko Edge ako namestim da je Google glavni pretraživač...znači sve je vezano za Google a ne za Safari. I sve se samo dešavalo na iPhone-u.
    Ako npr u Safari-ju namestim Bing za pretraživač sve je ok. Dakle ''problem'' je do Google-a.
    Last edited by wifininja; 25-03-2018 at 09:44.

  7. #22
    Administrator zabrljanje's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Beograd
    Posts
    18,202
    Thanks
    878
    Thanked 7,544 Times in 5,350 Posts

    Default Re: ipv4.google.com

    Mislio sam da si napisao da radi preko Mozile.

    Off topic: Google je uvek bio, jeste i bice problem za milion stvari. Ono sto sad pricaju za Facebook je odavno poznato a fora je sto upravo Google je jos milion puta gori sto se tice prikupljanja podataka i njihove zloupotrebe na trzistu.

  8. #23
    iSrbijaHero wifininja's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    704
    Thanks
    40
    Thanked 409 Times in 229 Posts

    Default ipv4.google.com

    Preko Firefox radi ok..tamo se taj problem nije javljao a Google je pretraživač..da to sam zaboravio ...sad mi ništa nije jasno

  9. #24
    iPhoneBigFan Rista011's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Novi Beograd
    Age
    20
    Posts
    112
    Thanks
    106
    Thanked 17 Times in 16 Posts

    Default Re: ipv4.google.com

    meni se to dešavalo kad sam skidao nešto sa torenta, pa pokupim još nešto što baš i nisam hteo

  10. #25
    iNovajlija
    Join Date
    May 2014
    Age
    22
    Posts
    28
    Thanks
    20
    Thanked 10 Times in 1 Post

    Default Re: ipv4.google.com

    Meni se ovo desavalo par puta (na telefonu i macbooku) nakon sto sam instalirala Weblock aplikaciju na iPhone i unela podesavanja za DNS u svoju wifi konekciju putem telefona.

    Jel treba da se brinem?

  11. #26
    iEntuzijasta ecanikajo's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Age
    39
    Posts
    86
    Thanks
    72
    Thanked 34 Times in 24 Posts

    Default Re: ipv4.google.com

    Ne treba da brines. Google "vidi" proxy konekciju, pa vrši proveru.

  12. The Following User Says Thank You to ecanikajo For This Useful Post:

    Dunja11 (26-03-2018)

  13. #27
    iEntuzijasta
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    62
    Thanks
    24
    Thanked 45 Times in 27 Posts

    Default Re: ipv4.google.com

    Bivši ikom,a sada sbb?
    Popili smo cg nat skoro svi!
    Ja jedva čekam da ih se rešim

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •