I ja koristim Pro jer je tako zapalo. Ali da mogu da biram to bi bio dizajn Airpods 2 sa funkcijama Airpods Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
I ja koristim Pro jer je tako zapalo. Ali da mogu da biram to bi bio dizajn Airpods 2 sa funkcijama Airpods Pro
LDV20 (27-04-2023)
Za Pro mi je jasno da verovatno imaju malo puniji zvuk. Ako ništa drugo, driver je veći.
Ali bas kao sto @mikenzi kaže, idealno bi bilo kada bi postojao “blend” neki starih i pro modela.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nude mi se airpod pro 2 .Kad upisem serijski broj pise jamstvo isteklo,a kutija je zapakirana.Ima li netko
Ideju o cemu bi se moglo radit posto garancija na iph.krece od datuma registracije,a pretpostavljam da za slusalice onda nije tako?
Nije tako za slušalice. Za njih ti treba račun.
Onda je jednostavno garancija istekla.a kutija zapakirama.nude mi se ya 100 e.Pro 2
Kako je istekla garancija za nešto sto ni punih godinu dana nije na tržištu?
E cudno onda da.Pa ajd vidjet cu kad ih dobijem.ne moram ih uzet jel.
Vrlo moguce da su samo dobra kopija, kontaktiraj nekoga za to, jer tesko da moze garancija da istekne a nemaju godinu starosti…
Gledao jucer fake vs original na yt.Pa kad dodju sve cu to i ja isprobat i ispregledat.Reka mi je lik da oh mogu otvorit i ak mi pase pase,ak su ipak kopija da ce ih bacit ili dat nekom.A bas steta,ak si kopija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)