Ima li sanse za Apple Pay za NLB u Srbiji? Moja sestra ima racun u NLB banci.
Ima li sanse za Apple Pay za NLB u Srbiji? Moja sestra ima racun u NLB banci.
Pre par dana je NLB Slovenija uvela AP. Uskoro bi sve druge banke članice NLB grupe trebalo da ga dobiju. Tu pre svega mislim na BiH, MK, AL, MNE i SRB.
NLB jos nije dobila AP za BIH mada pise da je trebalo od 05.03.2024 da postane dostupno.
Nema nista od AP u BiH, uklonjena je skroz sa te liste
Ljudi samo lupetaju datumima, niko pojma nema
AIK banka uvela Apple Pay.
![]()
IkerBG (29-05-2024)
NLB u CG dobio apple pay
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da oživimo opet temu i Erste je danas uvela Apple Pay
https://www.erstebank.rs/sr/Stanovni...anik/apple-pay
A bas zbog druge stvari pre par sati bio na sajtu i vidim ima Apple Pay![]()
Ostaje samo nesretna KB/NLB
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koja je rekla da im to nije prioritet i da nece uvoditi. Tako da... To bi bilo to, laku noc i prijatno![]()
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
s a l e (20-11-2024)
Što je najgore, od kada su promenili direktora (grupacije, ne mislim na NLBKB) i tu su promenili ploču. Kao što znamo u Slo i CG su već uveli Apple Pay, Google Pay i Garmin Pay. A u BiH, MK i u tzv. Kosovu Google Pay i Garmin Pay. Tako da je Srbija jedina članica NLB grupe da nije implementirala neko od navedenih rešenja te bi u skorije vreme trebali da očekujemo implementaciju (i to jako uskoro s obzirom da kasnimo za celom grupacijom).
Znam čoveka..poruka od CEO
Ekipa radi na prenosu kartičnih operacija i odmah kad završi idu Apple Pay, Google Pay i Garmin Pay...
Zna li covek ide li i BiH konacno a pay?Originally Posted by wifininja;[emoji[emoji[emoji638
Bosna još čeka odobrenje Apple-a.
Pitam za druga.. napustio sam ekosistem samo radi a paya prije pola godine
Nova info u vezi NLB banke je da je sve spremno ali da se čeka odobrenje Apple-a...najverovatnije do februara kreću. Pre toga ide GPay-a a posle Apple Pay-a ide Garmin Pay.
m_vlajko (14-12-2024)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)