Also very true....
Also very true....
Ako nemas novca da imas neku stvar onda ti ta stvar i ne treba? Kako to tacno mislis?
Ja sam recimo svoju 6-cu uzela za 570, dok su drugi placali i oko 750. I ko je sad tu u pravu, zavisi od perspektive.
Ja za ove dve i po godine koriscenja nisam ni osetila da nemam sim free telefon.
mospre (11-11-2017)
Poenta citave price jeste da ukoliko imas zakljucan telefon otkljucan na nacin na koji proizvodjac/provajder nije namerio postoji mogucnost da ce napraviti neku sigurnosnu zakrpu koja ce to onemoguciti...ja to najbolje znam sa baseband 4.12 na iphone 4...tada je ultrasnow prestao da radi...ali su se nakon nekog vremena pojavile gevey kartice...
deda (09-10-2017)
Koje su opet imale zez ako podignes baseband iznad 4.10.01, koliko se secam.
Srece kad sam se resio te kartice. Uvek je sa njima neopevano zezanje pogotovo sto je krenulo sa onim da ne radi sms ili internet ako nemas jailbreak. Mislim da se u danasnje vreme sve to jos manje isplati.
Covek je napisao informaciju, ona koristi onima koji koriste R ili X sim kartice.
Probajte ovu soluciju, upravo mi je javio jedan momak koji se iskljucivo bavi otkljucavanjem, ako ovo ne upali, nece nista, a ako nesto izleti u narednih par dana, on ce mi javiti.
Dakle, ubacite r-sim i karticu u telefeno, iskoci ce vam imsi, izaberete 3g, kucate imsi operater na koji je tel. zakljucan, pokusavace da se aktivira i na kraju jece moci. Onda, imacete ponudi emergeny call, tu kucate ovak kod: *5005*7672*00#
Ako ovo ne prodje, probajte da umesto dve nule, upisete broj imsi-a sa koje je mreze telefon. Molim vas, javite. Nadam se da cete uspeti. Drzim fige.
Last edited by Zivansi; 08-10-2017 at 23:37.
nadam se da cete uspeti ja se odjavljujem imao sam srece vratio sam telefone prethodnom vlasniku...
dok ne skupim novaca za sim free necu se vise zaletati
ovo mi je skola
inace dok je radila ta rsim konkretno mislim na rsim 11+ radila je ali bukvalno kao sim free
znaci kupis tel koji je na mrezi zakljucan ubacis rsim i karticu i aktiviras telefon i kraj
nema kucanja kodova imsi ama bas nista cak ni pop up menu nije izlazio
utripovao sam da sam kupio sim free pa sam vadio bez rsima da probam da li radi
Cime se taj apple bavi stvarno me fasciniraju
Last edited by 3gs; 09-10-2017 at 00:57.
Zivansi (09-10-2017)
Ja sam uspeo da aktiviram na telenorovu 3g na mts 4g nisam uspeo u pitanju je iphone 5
A pre je radila na mts 4g
Ovde je iOS11 u pitanju...
Sam sam korisnik dvije, x i r sim... nije bilo problema, takve mogucnosti bile da se koriste x i r sim. Jednu sam cak dobio na poklon ovde na forumu! Mislim od "Zivansi" i hvala na tome.
Zakljucak je da se sretno dva puta u zivotu! Prvi put kad uzmes x/r sim i kad iste bacis
The positive the negative, the child the moon... This is only a test
Zivansi (09-10-2017)
Ova fora ne radi bar na iphonu 7+ sa rsim 11+
Nece da se aktivira
Imam rsim 11+ v18.88 i iPhone 4S zakljucan na Austria 3(2321070) sa nekom verzijom RSIM mi je radio i nekako sam uspeo da ostetim taj RSIM prilikom vadjenja kartice...
i sada kupim 11+ verziju medjutim na njoj isto nece da radi probao sam sa nekoliko razlicitih kartica...verzija OS je 9.3.5. Jel zna neko nesto vezano za ovo ili je ova verzija RSIM blokirana za sve verzije telefona... hvala unapred
Koliko vidim po netu ovo je jedina kartica koja otkljucava mrezu na svim modelima iphona na svim verzijama ios-a kao i na ios-u 11
IMG_0097.JPG
@MIX
Rsim 11+ je radio PERFEKTNO bukvalno ni onaj screen da biras mrezu nisi dobijao znaci samo ubacis sim sa rsimom i aktiviras kao da je sim free
onda su ove majmuncine to blokirale. Razlog ne znam al znam da su onemogucili koriscenje more telefona....
narocito ako ne mozes telefon fabricki da otkljucas.tjst aako operater ne daje takvu mogucnost.
To je debilizam.
Ja se nadam da ce se pojaviti opet neki George Hotz da im sve skemba
Kad se setim samo 2g kada je otkljucao.....
Postovani,
imam iphone 4s ios 9.3.5 sa Sweden 3 Hutchison mreze i sa r-sim 11+ sam ga aktivirao i "otkljucao",naime mogu da zovem i proveravam stanje kredita *111# meni ali ne mogu da primam pozive i ne radi mi internet,ukljucio sam i roaming data,podesio parametre ali na telenoru ne pokazuje ni e ni 3g dok na vipu pokazuje 3g,pa ako neko moze da mi pomogne,zahvaljujem unapred!?
Do kartice je. Treba ti 64 bitna kartica, odnosno 2g/3g.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)