... daj, samo daj jos vise!!!
... daj, samo daj jos vise!!!
The positive the negative, the child the moon... This is only a test
lowzyyy (13-08-2020)
Nista nije strasno. 25$ je realno neki minimum za svakoga od nas koji iole nesto kupujemo na storu. Ja recimo placam apple care koji je 11$ mesecno. Mada iskreno ni ja ne vidim razlog zasto ne moze recimo 10$. Ne može ni više od 500$ Čista glupost.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moze opet da se uzme od 10$.
Tačno. Vratili su minimum na 10$
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja u utorak uzeo 25$...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
....da li i gde kod nas moze moze da se pazari giftcard ? ne mogu da dodam karticu za placanje a hteo bih da kupim neke aplikacije......
iPhone 15 blue
Ides iz apple store aplikacije svakako i tamo moras manualno da dodas karticu za svaku kupovinu kartice
Ili resetujes konto na nalogu i promenis region i lepo dodas nasu karticu za placanje
sve sam to probao vise puta u krug i uz pomoc ovih iz apple support-a i ne ide.....na racunaru izbacuje neki-45054 eror......,ne mogu da "potrosim" 5 besplatnih pesama da bih mogao da promenim zemlju jer svaki put trazi da promenim nacin placanja koji svaki put odbije,jedna stvar uslovljava drugu i tako u krug.....pocelo je tako sto sam imao 41c koje nisam mogao da potrosim ali su mi to ovi iz Apple-support-a ponistili medjutim sa pesmama ne ide ........inace sve ovo sam pokrenuo samo da bih otkljucao sve slotove za homescreen u "Widgy" app ,ne radi mi se restore jer ne garantuje da bi se posle toga situacija sredila pa mi je najlakse da dodam giftcard (sa nadom da bi i to uspelo) i da zavrsim .....
Last edited by komsa; 18-04-2024 at 13:19.
iPhone 15 blue
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)