jav74 (01.07.2015)
Da li moze brzi link za ipsw? Na iTunes pise 8h ni da makne..
iPhone 7 Plus Matte Black iOS 11.1.2
Malo je reci da sam razocaran 8.4 na ipadu do sada najgori os posle 8.0... Ne secam se koji je vise trokirao . Pokrenem word posle cold satrta treba mu 1 sec da se smisli to nije bilo ni sa 8.0 od kada imam ipad pvo je najgori update ikada... Tuga...
Meni je 8.4 beta 4 radila perfektno. Probacemo danas final 8.4 pa javljamo rezultate
Sent from my iPhone using Tapatalk
iPhone 6s plus jailbroken 10.3.3 double h3lix, iPad Pro 10.5 jailbroken 12.1.1 unc0ver
Da iPhone je u pitanju
iPhone 6s plus jailbroken 10.3.3 double h3lix, iPad Pro 10.5 jailbroken 12.1.1 unc0ver
Moze li neko napisati dali je stanje baterije bolje ili losije u odnosu na ios 8.3 posle ovih prvih utisaka?
Još je rano za to, ni 24 sata nisu prošla.
Kod mene na iPad-u, isto kao na 8.3
sent from komsa's G2
MIX (01.07.2015)
Usudio bih se da kažem da na iPad mini 3 radi osetno bolje nego 8.3 koji je znao užasno da secka, naročito u Safariju. Doduše, to je samo prvi utisak, još je rano za bilo kakav konačan sud. Što se iPhone - a 6 tiče, situacija je standardno odlična, baš kao što je bila i na 8.3.
Sent from my iPad using Tapatalk
Na iphone 6, ne primetim nikakvu razliku u trajanju baterije na prvi pogled... U svakom slucaju sve radi ok kao i na 8.3....
Isti utisci. Sve kao na 8.3... Da nema ove music app ne bi ni znao da je 8.4
iPhone 6s ios 9
U appstore-u crna boja umesto plave.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)