iPhone Srbija Servis, Beograd Kosovska 28
Results 1 to 13 of 13

Thread: Note 4 /Edge

  1. #1
    iPhoneBigFan makistanke's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Belgrade
    Age
    24
    Posts
    198
    Thanks
    260
    Thanked 124 Times in 65 Posts

    Default Note 4 /Edge

    Moze li neko da mi napise sva iskustva vezana za note 4 posto planiram da se prebacim na vece telefone. Planiram note 4 pa me zanima sve Vezano za njega apsolutno sve Baterija, Onda iskustva na kit-katu pa ako je neko update na lolipop da li je doneo neka poboljasanja, tipovi lagova , crash aplikacija koliko cesto (ako uopste)... Itd


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #2
    iSrbijaLegend MajX's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Age
    35
    Posts
    1,625
    Thanks
    473
    Thanked 1,218 Times in 533 Posts

    Default Re: Note 4 /Edge

    Oba su ti ista tel samo sto ti je edge skuplji i malo ljepsi,ja imam obican,dao sam ga sestri,brat mi ima edge,zbilja nisam osjetio nikakvu razliku...


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #3
    iPhoneBigFan makistanke's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Belgrade
    Age
    24
    Posts
    198
    Thanks
    260
    Thanked 124 Times in 65 Posts

    Default Re: Note 4 /Edge

    Zanima me tvoje iskustvo sa njim. Pogresno smo se razumeli nije mi bitna razlika izmedju note 4 i note 4 edge. Pitam za opsti utisak sta ti se svidelo sta hvalis sta kudis. Koliko ga preporucujes. Sva tvoja iskustva i misljenja .


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #4
    iSrbijaLegend MajX's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Age
    35
    Posts
    1,625
    Thanks
    473
    Thanked 1,218 Times in 533 Posts

    Default Re: Note 4 /Edge

    A svakako da preporucujem,jer od svih androida jedino Note dolazi u obzir jer je stvarno dobar tel,baterija mi je gurala i do 2 dana,brz je,ne baguje,posto sam ja korisnik iPhone-a samo ne znam te kit kat i
    cuda,uvjek mi je na zadnji software bio,i radio je bez greske mogu ti reci,radi i njima isto i dalj(osim sto je na edge slomljen touch)
    Ukratko toliko od mene


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. The Following User Says Thank You to MajX For This Useful Post:

    makistanke (12-05-2015)

  6. #5
    iPhoneBigFan mospre's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    491
    Thanks
    861
    Thanked 301 Times in 221 Posts

    Default Re: Note 4 /Edge

    Koristim note 3 i savrseno radi, imao sam priliku da koristim 4 i mogu slobodno da kazem da je jedan od najboljih ako ne i najbolji android telefon, moje misljenje jedina mana je sto nije ios, ostalo je sve 10

    Sent from my SM-N9005
    bljakPhone 5

  7. #6
    iPhoneBigFan perkele's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Indjija
    Age
    41
    Posts
    133
    Thanks
    88
    Thanked 34 Times in 21 Posts

    Default Re: Note 4 /Edge

    Ja imam iPhone 6, hteo sam da menjam za Note 4, kupio Note 4, mogu samo da kazem da sam se totalno razocarao... Posle 15min sam ga vratio nazad u kutiju i stavio na oglase, sreca pa nisam prodao iPhone 6 posto uvek prvo kupim telefon pa ako mi se svidi stari prodajem.
    Evo i nekih mojih zapazanja i zakljucaka u vezi Note 4:
    Zvuk ocajan, pun nekih srednjih tonova, ne moze da pridje iPhone 6 ni slusalica a pogotovo ne zvucnik! Igram Boom Beach igricu i kad pocinje igrica na iPhone i na Note tu je nebo i zemlja u zvuku! Kvalitet razgovora isto nemerljiv.
    Ja kad sam ga kupio postojao je samo kit kat, lolipop jos nisu izbacili, dovoljno je bilo samo da glavni meni setam levo desno i da telefon secka i koci! Drugar koji ga isto ima kaze da je sad malo bolje na lolipop ali da i dalje ni on nije bas najzadovoljniji...
    Ja kad sam ga imao, 90% stvari nije bilo optimizovano za njegovu rezoluciju ekrana.
    Jedina svetla tacka su ekran i kamera, tu nema price, tu su bez premca, ostalo blago receno vise nego smesno!
    Sve u svemu, glupi android me jos dugo nece videti!
    Nisam uopste pristrasan, nosim ono sto je najbolje u datom trenutku, bilo da je to iPhone ili nesto drugo, trenutno je iPhone telefon koji radi i ne koci, i dok bude tako nosicu njega. Gledao sam i S6 samusng, slicna prica kao sa note.

  8. #7
    Administrator .stefan's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Kragujevac/Beograd
    Age
    32
    Posts
    11,727
    Thanks
    2,008
    Thanked 3,268 Times in 2,235 Posts

    Default Re: Note 4 /Edge

    Ako su ti takvi utisci sa s6 onda mi ocigledno nismo gledali isti telefon

  9. #8
    iPhoneBigFan bearsstorm's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Age
    37
    Posts
    154
    Thanks
    186
    Thanked 86 Times in 48 Posts

    Default Re: Note 4 /Edge

    @stefan ja sam to hteo da mu napisem i za note 4 nosio sam ga dobrih 6 meseci i radio je bez ikakvih seckanja bagova memory leaka i slicnih stvari koje se javljaju na androidu...vrhunski displej,vrhunska kamera...radio je bez ikakvif seckanja iako je bio pun programa koje koristim za posao i imao je u sebi sigurno jedno giga igrica bojanki za dete,muzickih kvizova i svih tih zezancija koje je dete koristilo...jedan od retkih samsunga koji ima dobru zavrsnu obradu....od mene za taj telefon sve pohvale

  10. #9
    iPhoneBigFan perkele's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Indjija
    Age
    41
    Posts
    133
    Thanks
    88
    Thanked 34 Times in 21 Posts

    Default Re: Note 4 /Edge

    Ja sam rekao svoje iskustvo i stojim iza njega, boom beach igricu instalirajte i idite iz slike u sliku i na prelazu oblaci seckaju, na iph6 ne secka nista. Svuk vise nego smesan! Pustao sam drugarima, nisu mogli da veruju koja je razlika. Ja sam imao dobru volju da predjem ali nisam. Zavrsna obrada jeste odlicna, telefon je mnogo lep, ali zvuk prvenstveno nisam mogao da im oprostim, seckanje i mogu da srede sa updateom ali svuk je nula, glasan a kao iz kante.

  11. #10
    Administrator .stefan's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Kragujevac/Beograd
    Age
    32
    Posts
    11,727
    Thanks
    2,008
    Thanked 3,268 Times in 2,235 Posts

    Default Re: Note 4 /Edge

    Ja verujem svakom pojedinacnom iskustvu....
    Možda bi trebalo da se to proba,mozda je jednostavno taj uredjaj bio felerican...koliko se takvih stvari i sa iphonom dešava...treba pogledati naravno vise uredjaja pa uporediti

  12. #11
    iPhoneBigFan makistanke's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Belgrade
    Age
    24
    Posts
    198
    Thanks
    260
    Thanked 124 Times in 65 Posts

    Default Re: Note 4 /Edge

    Ja mislim da to zavisi od toga za koje je trziste namenjen telefon. To se obavezno gleda kod tih androida. Npr moj drug uzeo neki lg koji je u to vreme bio najjaci na trzistu al ga uzeo preko neke prodavnice koja imala sve modele namenjene za azijsko trziste. I telefon je bio ocajan od samog pocetka. Tako da mislim da ima veze to. Tako da ja uvek gledam tacan model npr za note 4.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  13. #12
    iPhoneBigFan puksion's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Age
    27
    Posts
    381
    Thanks
    138
    Thanked 234 Times in 133 Posts

    Default Re: Note 4 /Edge

    Da ne otvaram novu temu Da li zna neko kako mogu odraditi backup sa ovog telefona na neki Online cloud (slike, kontakti eventualno i programi) i posle odraditi restore. Imam neki Note 4 na kojem moram sve da resetujem
    iPhone XS 64gb

  14. #13
    iSrbijaHero Azimuth's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1,125
    Thanks
    493
    Thanked 705 Times in 391 Posts

    Default Re: Note 4 /Edge

    Titanium backup je ono sto trazis, ali on zahteva root pristup tj moras rutovati telefon.
    Druga varijanta je da prebacis slike npr na picasa web album ili bilo koji cloud i kasnije svuces (isto mozes i na racunar), a za aplikacije je bila jos jedna aplikacija koja prakticno izvlaci .apk fajlove i onda jedan po jedan kasnije instaliras. Pogledacu sutra, mislim da je imam negde na kompu, pa javljam ime.
    Kontakti su svakako sinhronizovani sa gmail-om i sam ce ih povuci.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Note 8 DS

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •