iPhone Srbija Servis, Beograd Kosovska 28
Results 1 to 8 of 8

Thread: Problem sa kablom

  1. #1
    iNovajlija
    Join Date
    Oct 2012
    Age
    29
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Problem sa kablom

    POzdrav.
    Imam problem sa kablom od ajfona.Znaci kad ga ubacim u pc nista se ne desava tj nece da se otvori itunes.Kabal radi jer mi sluzi i kao punjac.

    Hvala na pomoci unaprijed.

  2. #2
    iSrbijaBigFan bokica's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    314
    Thanks
    18
    Thanked 59 Times in 40 Posts

    Default Problem sa kablom

    I meni se to desilo na originalnom kablu. Nazalost vesti su lose. Moze da ti sluzi od sad pa nadalje samo kao punjac. Za svaki slucaj ga probaj jos na nekom pc-ju ali to je hvatanje za slamku.
    iPhone 3GS 32GB black simfree 5.0.1

  3. #3
    iPhoneBigFan vanjakv's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Kraljevo
    Age
    36
    Posts
    157
    Thanks
    71
    Thanked 51 Times in 40 Posts

    Default Problem sa kablom

    Jel ti kabl original ili si kupio kao original?

  4. #4
    iNovajlija
    Join Date
    Oct 2012
    Age
    29
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Problem sa kablom

    Original je kabal,u kutiji je dosao kad sam ga kupio zajedno sa telefonom

  5. #5
    iSrbijaLegend MajX's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Age
    35
    Posts
    1,626
    Thanks
    473
    Thanked 1,219 Times in 534 Posts

    Default Problem sa kablom

    Probaj clear cache,restart kompa i u drugi port,i obrati paznju da ti tel nije zakljucan

  6. #6
    iNovajlija
    Join Date
    Oct 2012
    Age
    29
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Problem sa kablom

    Ma sve sam uradio sto si rekao ali nista :/ . Otkljucan je tel

  7. #7
    "The iSrbija Hall Of Fame" Member skiper's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,486
    Thanks
    1,189
    Thanked 2,376 Times in 1,561 Posts

    Default Re: Problem sa kablom

    Samo kabal drugi za sinhronizaciju, i ja imam problem i zato imam dva, jedan moze samo da puni a drugi kabal moze sve.

  8. #8
    iSrbijaBigFan cliosport24's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    235
    Thanks
    17
    Thanked 15 Times in 14 Posts

    Default Re: Problem sa kablom

    proveri ovo sto skiper kaze pa javi ovde.sumnjivo je to meni nesto

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •