iPhone Srbija Servis, Beograd Kosovska 28
Results 1 to 14 of 14

Thread: Wireless Apple Mighty Mouse na PC?

  1. #1
    iSrbijaBigFan
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sarajevo
    Posts
    111
    Thanks
    39
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default Wireless Apple Mighty Mouse na PC?

    Zanima me da li moze da se koristi Wireless Apple Mighty Mouse na PC? Za wired migthy mouse znam da moze ali sam za wireless googlao i mislim da je problem na pc da se poveze.. pa me zanima sta je istina.. ako neko zna pls.. da ne bacam pare

  2. #2
    iSrbijaBigFan dakysrb's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Beograd
    Posts
    237
    Thanks
    32
    Thanked 49 Times in 27 Posts

    Default Re: Wireless Apple Mighty Mouse na PC?

    Hoces da pitas da li iphone moze da se koristi kao bezicni MIS?!! ako je to tvoje pitanje odgovor je da, ali ima manu znaci ne trosi bateriju, NEGO JE JEDE!
    - imas dosta aplikacija na ovu temu cak su i neke mislim free..
    Diskriminacija ?!! To je kad Je beli iphone skuplji od crnog!

  3. #3
    "The iSrbija Hall Of Fame" Member Sandi's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Imam svoj mali svet i oko njega kineski zid
    Posts
    3,334
    Thanks
    354
    Thanked 691 Times in 569 Posts

    Default

    Ma coveka zanima apple mis, hardware ili kako vec da ga nazovem da li radi na PC-u.
    MacBook Air 11"

  4. #4
    iPhoneBigFan
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    NS
    Age
    49
    Posts
    331
    Thanks
    25
    Thanked 113 Times in 68 Posts

    Default Re: Wireless Apple Mighty Mouse na PC?

    radi ali da bi iole normalno funkcionisao moras instlirati boot camp (da na PC zbog drivera). Postoje alternative (google pa pogledaj) da iz bootcamp-a izvuces driver pa da ga instaliras ali meni nije uspelo U medjuvremenu dam menjao mouse za trackpad (isto BT) i jos nisam uspeo da ga namesim da radi bez bootcampa

  5. #5
    Administrator Byakuya's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Munze
    Age
    33
    Posts
    15,086
    Thanks
    394
    Thanked 4,862 Times in 3,178 Posts

    Default Re: Wireless Apple Mighty Mouse na PC?

    ja na win npr najnormalnije koristim magic mouse...bez mt naravno...

  6. #6
    iSrbijaBigFan
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sarajevo
    Posts
    111
    Thanks
    39
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    @byakuya - kako si zadovoljan magic-om? Nude mi mighty za 22eura original nov u kutiji ili magic za 45 eura koristen par dana - proban samo - isto u kutiji i racun. Ja bih mighty ali ako sigurno ne moze na win7 posto je wireless onda ne znam sta da radim.

  7. #7
    Administrator Byakuya's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Munze
    Age
    33
    Posts
    15,086
    Thanks
    394
    Thanked 4,862 Times in 3,178 Posts

    Default Re: Wireless Apple Mighty Mouse na PC?

    ako hoces iskren save...ako ne koristis mac os ili hackintosh uopste nema potrebe da kupujes ni magic mouse ni mighty...jednostavno ima drugih miseva koji isto lepo izgledaju a rade posao...

  8. The Following User Says Thank You to Byakuya For This Useful Post:

    m1ral3m (10-10-2011)

  9. #8
    iSrbijaBigFan dakysrb's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Beograd
    Posts
    237
    Thanks
    32
    Thanked 49 Times in 27 Posts

    Default Re: Wireless Apple Mighty Mouse na PC?

    Aha, zato sam se bio i ogradio, slazem se sa Byakuya... ali coveka zanima to, a ne nase misljenje.
    Diskriminacija ?!! To je kad Je beli iphone skuplji od crnog!

  10. #9
    Administrator Byakuya's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Munze
    Age
    33
    Posts
    15,086
    Thanks
    394
    Thanked 4,862 Times in 3,178 Posts

    Default Re: Wireless Apple Mighty Mouse na PC?

    pa ako ga zanima to zanima ga i nase misljenje...

  11. The Following User Says Thank You to Byakuya For This Useful Post:

    m1ral3m (10-10-2011)

  12. #10
    iSrbijaBigFan
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sarajevo
    Posts
    111
    Thanks
    39
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default Re: Wireless Apple Mighty Mouse na PC?

    bitno mi je i jedno i drugo prvo zbog primamljive cijene, a ovo drugo zbog toga da mi mozda stvarno ne treba... ali sam gledao na netu i za te pare mogu samo neki "osnovni" iz logitechove ponude da uzmem.. a ovaj mi nekako bas cool ali jbg.. ako ne moze- ne moze Mada mi ovaj nesto sumnjiv.. navodno ga on probao na win7 sinoc i radi?! mislim na mighty wireless

  13. #11
    iPhoneBigFan
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    NS
    Age
    49
    Posts
    331
    Thanks
    25
    Thanked 113 Times in 68 Posts

    Default Re: Wireless Apple Mighty Mouse na PC?

    Byakuya Da li ti rade skrolovi normalno po windows-om? Takodje sve sto sam rekao odnosi se na magic a ne na mighty za koji je covek pitao.

  14. #12
    Administrator Byakuya's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Munze
    Age
    33
    Posts
    15,086
    Thanks
    394
    Thanked 4,862 Times in 3,178 Posts

    Default Re: Wireless Apple Mighty Mouse na PC?

    m1ral3m poslusaj savet...batali mighty mouse...


    miskot radi normalno scrool...levo i desno dugme...ali kada prebacim na Lion onda radi i sta dva,tri,cetiri prsta

  15. The Following User Says Thank You to Byakuya For This Useful Post:

    m1ral3m (11-10-2011)

  16. #13
    iSrbijaBigFan
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sarajevo
    Posts
    111
    Thanks
    39
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default Re: Wireless Apple Mighty Mouse na PC?

    odustajem definitivno! Hvala vam na izdvojenom vremenu i savjetima svakako. Jednostavno volim ovaj forum!

  17. #14
    iPhoneBigFan
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    NS
    Age
    49
    Posts
    331
    Thanks
    25
    Thanked 113 Times in 68 Posts

    Default Re: Wireless Apple Mighty Mouse na PC?

    Ja jos uvek ne mogu da namestim magic trackpad da mi radi lepo pod windows-om. Imam neki mini htpc (ploca intel 945gsejt) pored tv i bilo mi je zgodno da koristim bt tastaturu i trackpad. Racunar je sa atom procesorom pa nije bas nesto zivahan tako da kada stavim bootkamp onda se vuce a hackintosh nisam uspeo da napravima na njemu. Pokusavao sam bez uspeha tacnije jednom se podigao hack ali posle tog sivi ekran i kraj. Losa strana svega je sto mi je hack przio hardove bukvalno (tri ili cetiri su mi crkla) a pod windowsom radi sve ok. Da hack nesto radi sa drugacijim pristupom hardware-u sam siguran posto imam kalsican komp sa ga-ep45ud3p plocom koja je kao idealna za hacka i sve radi ok dok ne kazem restart. Posle toga bios detektuje dvd kao hard disk ?!?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •