iPhone Srbija Servis, Beograd Kosovska 28
Results 1 to 9 of 9

Thread: Resize "locked" window?

  1. #1
    "The iSrbija Hall Of Fame" Member CJay's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ...između krajnosti...
    Age
    37
    Posts
    2,184
    Thanks
    637
    Thanked 806 Times in 602 Posts

    Question Resize "locked" window?

    Ljudi, imam problem. Evo slika, pa ce i objasnjenje :



    dakle, ovo je sve odradjeno na netbuk-u malom od 10 inca. Problem je sto ispod ove opcije Highlight treba da bude jos par slajdera, koje ne mogu da vidim, ne mogu da skrolujem, ne mogu da povecam ovaj aktivni prozor, nista, nista...a te opcije ispod su vrlo bitne, pri HDR editovanju fotografija. Da li neko zna mozda kako da povecam ovaj prozor, kako bih mogao svemu da pristupim? Guglao sam i guglao, nista nisam nasao pa sam izgubio zivce i rekoh da se vama obratim, mozda neko zna.
    Pokusao sam sa drugom rezolucijom, drugim DPI-em i nista. Win7 je u pitanju.

    Any help would be appreciated!

  2. #2
    "The iSrbija Hall Of Fame" Member komsa's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cyber universe
    Posts
    3,355
    Thanks
    2,967
    Thanked 1,892 Times in 1,284 Posts

    Default Re: Resize "locked" window?

    ....koji je netbook u pitanju?

  3. #3
    "The iSrbija Hall Of Fame" Member CJay's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ...između krajnosti...
    Age
    37
    Posts
    2,184
    Thanks
    637
    Thanked 806 Times in 602 Posts

    Default Re: Resize "locked" window?

    acer aspire one

  4. #4
    "The iSrbija Hall Of Fame" Member noname's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2,416
    Thanks
    249
    Thanked 809 Times in 649 Posts

    Default Re: Resize "locked" window?

    Jesi probao sa Alt+Space?

  5. #5
    "The iSrbija Hall Of Fame" Member komsa's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cyber universe
    Posts
    3,355
    Thanks
    2,967
    Thanked 1,892 Times in 1,284 Posts

    Default Re: Resize "locked" window?

    ima nekih varijanti ali onda mora da scroll-ujes gore dole......od 1024x600 napravis 1024x768 koja je default resolution za masu programa.....

    Code:
    http://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=2228440&mpage=1&key=&#2229264
    ako ti tako odgovara,probaj ovo sa linka.....

  6. The Following User Says Thank You to komsa For This Useful Post:

    CJay (26-10-2010)

  7. #6
    "The iSrbija Hall Of Fame" Member CJay's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ...između krajnosti...
    Age
    37
    Posts
    2,184
    Thanks
    637
    Thanked 806 Times in 602 Posts

    Default Re: Resize "locked" window?

    jesam, otvori mi onaj meni sa maximize, minimize, move i to sve, ali nista ne mogu...kliknem ja na neki od njih, ali se nista ne desi...ostane kako i jeste...

    @noname, vidim ja da sam trebao malo vise da se angazujem oko onog OS X-a

    @komsa : sad cu da pokusam to...javim da li radi.

  8. #7
    "The iSrbija Hall Of Fame" Member noname's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2,416
    Thanks
    249
    Thanked 809 Times in 649 Posts

    Default Re: Resize "locked" window?

    Hahaha, pa to i pričam sve vreme

    U Mac-u ne bi imao tih problema mada nije ti još kasno jer mislim da na velikoj većini netbookova može da se stavi neki Mac...

  9. #8
    iSrbijaBigFan
    Join Date
    Aug 2009
    Age
    47
    Posts
    188
    Thanks
    3
    Thanked 44 Times in 40 Posts

    Default Re: Resize "locked" window?

    Xxxxxxxxxxxxx
    Last edited by Juga; 27-01-2011 at 04:22.

  10. #9
    "The iSrbija Hall Of Fame" Member CJay's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ...između krajnosti...
    Age
    37
    Posts
    2,184
    Thanks
    637
    Thanked 806 Times in 602 Posts

    Default Re: Resize "locked" window?

    photoshop cs5 je u pitanju, ekran je u image adjustment pa hdr toning...za sad sam se snasao tako sto sam editovao 2 registry key-a i dobio mogucnost stavljanja 1024x768 i jos jedne rezolucije, pa kad mi je potrebno ovo, ja onda svicujem na rezoluciju koja mi odgovara...ako moze da se sredi na neki drugi nacin, znacilo bi mi...ali i ovo za sad vrsi posao

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •