PDA

Pogledati punu verziju : Nesto interesantno vezano za Summerboard !



g.paganini
10.04.2008, 19:46
Pokusavao sam search ali nisam naisao na ovaj problem ovde..... dakle koju god temu loadujem weather icon se ne menja vec ostaje default .... ko god ima ovaj problem evo vrlo jasno uputstvo
koje nisam ja naravno provalio vec samo izguglao i preveo ::) :P

SSH jte se u /Applications/weather.app i kopirajte info.plist na desktop
Konverujte info.plist pomocu http://140.124.181.188/~khchung/cgi-bin/plutil.cgi iz Binary u ASC II
Rinejmujte stari fajl u .old ili bilo sta drugo
Konvertovani file otvorite pomocu Word pada i obrisite samo podebljane stringove iz texta :

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>CFBundleDevelopmentRegion</key>
<string>English</string>
<key>CFBundleExecutable</key>
<string>Weather</string>
<key>CFBundleIdentifier</key>
<string>com.apple.weather</string>
<key>CFBundleInfoDictionaryVersion</key>
<string>6.0</string>
<key>CFBundlePackageType</key>
<string>APPL</string>
<key>CFBundleSignature</key>
<string>????</string>
<key>CFBundleVersion</key>
<string>1.0</string>
<key>SBIconClass</key>
<string>SBWeatherApplicationIcon</string>
<key>SBUsesNetwork</key>
<integer>3</integer>
</dict>
</plist>


I tako editovan fajl vratite u folder iz kog ste ga i kopirali umesto starog !
nakon toga izaberite neku drugu temu ili restart springboard iz Summerboarda
Isprobano i radi ;D

mile
11.04.2008, 17:22
Ako si vec to uradio uploaduj ga na rapidshare ili mega upload. Da ne mora svako da se maje! ;)

EDIT: Evo ja sam postavio: ;D

http://rapidshare.com/files/106661721/Info.plist.html

Samo ubacite u /Applications/Weather.app

ps hvala g.paganiniju za ovo resenje! ;)

Dra89gan
27.07.2008, 03:10
Nesto veoma prostije... settings > general > intermational > region format > english > united states, onda restart i weather ikona ce se promeniti u zavisnosti od teme :) kod mene je uspelo : )

dulecar
27.07.2008, 16:34
Zar ne treba samo da se instalira Weather Icon Fix?

Dra89gan
28.07.2008, 01:12
Pa da ali bez toga radi i ovako... bar kod mene : )