PDA

Pogledati punu verziju : Usled poziva prilikom 4G-3G switcha puca veza



stefan.gricko
13.09.2018, 18:18
E ovako, koristim X od maja, sto se tice samog telefona sve je tip top, bilo kakvu zamerku da kazem slagao bi. Medjutim, imam jedan ooogromni problem. Naime, posto preko 4G ide samo data, voice ne ide, prilikom poziva prebacuje na 3G, problem nastaje u sredinama gde je 3G slab, on onda prebacuje sa 4G na 3G radi poziva, bukvalno uspostavi vezu na 3G i posto je slab signal on "krene" da prebacuje na 2G. Prilikom tog prebacivanja pukne veza i ja budem nedostupan par sekundi, prekine mi se poziv... Probao sam i da budem samo na 3G ali ne pomaze, ista situacija... Puca veza pa puca, da je j**em [emoji45] Jedino sta pomaze je da bude stalno na E, ali u tom slucaju cu da koristim 3310 a ne X [emoji38] Ne bi to bio toliki problem ali mi se na poslu najvise desava, odnosno samo tu se i desava a posao mi je stacionaran... U kuci na odredjenim mestima ali mi je to zanemarljivo... Probao sam Reset Carrier Settings takodje. Pritom, nije toliko slab signal koliko je problem beton svugde oko mene. Sad sam na Telenoru, pritom sam do Novembra bio u mtsu i ista je apsolutno situacija...
Prosto previse volim ovaj telefon ali pre njega na Note 8 nikakvih problema, u apsolutno istim situacijama... Da se ne lazemo, vec zivkam oglase za Note 9.

Sto se tice problema, sta raditi? [emoji29] Necu da menjam ovaj telefon, ali me on sam tera [emoji21]

zabrljanje
13.09.2018, 19:22
Skracena verzija je da se to desava svima i na svim mrezama a to je do nasih divnih operatera. Desava se i kad ne razgovaras i neko te pozove, a tad telefon ima slabiji signal i prebacuje se nesto sa jednog na drugi. Tad si na kratko nedostupan i nakon nekoliko sekundi si opet regularno dostupan.


Deo tvog posta je obrisan posto ovo nije mesto za oglase.
Ako zelis da prodas telefon, postavi lepo oglas u odgovarajuci deo foruma.

lowzyyy
13.09.2018, 19:31
Hteo i ja da napisem isto mi se desava i mislim da je do mreze

zabrljanje
13.09.2018, 19:37
Redovno na MTS mrezi, nekad redje a nekad cesce i vezano je za odredjene lokacije, jedino ne znam koliko je cesto i na drugim OS-ovima i telefonima.

stefan.gricko
13.09.2018, 20:15
Apsolutno nepostojoce na Note-u dok sam ga koristio...

deda
13.09.2018, 21:38
Isto i na vipu , plus u zadnje vreme opet kao neka voda da zubori

ivetic84
19.09.2018, 11:41
I meni se isto desavalo,mislio sam da je do telefona...prebacio na 3G i radi bez problema...Mts mreza,7 plus tel,ios 11.4.1.