PDA

Pogledati punu verziju : Ne radi kompas



TaDej
11.09.2018, 18:01
iOs 10.4.1
Stoji mi fiksiran kompas na fabrickoj app
Skinuo sam jos neke dve app ali se isto desava
Uradio hard reset, isto
Ima li resenja ?

shiza
11.09.2018, 20:21
I Ja imam pitanje u vezi te aplikacije.Kako ft da prebacim u metre?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180911/20ff7c6b7347110988bda18cae779999.jpg
Ios11.3

bbrks
11.09.2018, 20:27
A da ukljucis lokaciju negde....

TaDej
11.09.2018, 20:31
Ja sam ukljucio

rikee
11.09.2018, 20:41
Za stopepromenite regionalna podesavanja na Srbiju ili neku ex-YU drzavu. Kompas je pre imao onu varijantu sa pravljenjem osmice, mada mislim da i gasenje i paljenje telefona odradi posao

TaDej
11.09.2018, 20:47
Probao, nece

TaDej
12.09.2018, 13:39
Resen problem !
Na telefonu sam imao case koji ima dve magnetne kopce za futrolu. Magnet je pravio problem, kad se skine case, radi [emoji3]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180912/9d9204d21a6bff208b430f0cfcdb2ad4.jpg