PDA

Pogledati punu verziju : Pokazivac signala



skiper
16.12.2017, 18:58
Sta moze da bude problem ovde, nekada pokazuje normalno a nekad na pocetnoj strani signal bude crn ili pokazuje samo dole tackice. Bilo hde da udjem pokazuje normalno.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171216/a7bb1df4797507639e15c44a1f0c088a.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171216/0aacf2d17a65757c2ef3a1aba2bd7946.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171216/b91165e65dc7af9518f799474d4610d6.jpg

zikicz
16.12.2017, 19:05
Da nije neki problem sa VIP-om?

skiper
16.12.2017, 19:06
Ne gubi signal, telefon je dostupan samo pokazuje tako, kada otvorim neku aplikaciju pokazuje normalno

djoni1980
17.12.2017, 15:15
Da li možda ma veze sa tim što je uključen bold za fontove (ili mi se čini da je uključen)?

skiper
17.12.2017, 17:46
Jeste ukljucen ali nema to veze, cini mi se da ima veze sa VPN jer kada aktiviram AdBlock on ga ukljuci pa moram da ugasim i upalim telefon da bi pokazivalo, bar je za sada u redu.