PDA

Pogledati punu verziju : Povezivanje Tesla televizora sa PS3



SG999
18.03.2017, 12:07
Jel ima neko od vas Tesla TV i da je prikacio PS3 na njemu? Ja dao poznaniku PS3 i prikacio i sve ali se desava kad gasim igricu ili nekako udjem u meni da dobijem crnu sliku. Prikacio na Samsung mali neki, radi sve super. Ja sam ga imao prikacen ovde kod mene na Sony i Samsung i sve je radilo, pa sam vec mislio da je to Tesle. Ima neko isti problem ili predlog? Mislio sam da mozda nije HDMI Kabal ali ne bih znao kako. Kaze da je imao XBOX 360 prikacen i radilo je sve super.

Zivansi
18.03.2017, 13:19
Meni se to desavalo na starom Telefunkenu. Probaj drugi hdmi i probaj na sve ulaze da prikacis, tj. menjaj ih. Imas jedan jako dobar forum, bas za ps3, ps4, xbox i sl. Mislim da ces tamo pre doci do odgovora, nego ovde.

SG999
18.03.2017, 13:24
Probao to vec, samo nisam drugi hdmi ali je radilo na Samsungu. Ja mislim da je do Tesle ali pogledacu na te forume.

Lazar
18.03.2017, 13:46
Mi u firmi imamo xbox i tesla tv i sve radi super. Nemam ps da probam. Ja kuci sad imam trslu i nisam imao taj problem sa laptopom, tv boxom i ostalim uredjajima

SG999
18.03.2017, 13:50
Sa Laptopom, TV Boxom, Xboxom uopste nema problema. Samo sa PS3.

Zivansi
18.03.2017, 14:04
Probaj ovo. Prikaci ps3 za tv. Iskljuci ps3 skroz. Drzi power dugme jedno 5-6 sekundi. Kada ga stisnes, cuces zvuk, drzi dugme dok se ne cuje i drugi zvuk. Dakle, prvi put bip i drugi put bip [emoji4] Trebalo bi to da radi. To ti je resetovanje slike i zvuka. Javi kako si prosao.

SG999
18.03.2017, 14:11
Za to vec znam, radio vec nekoliko puta. Nije pomoglo.

3gs
19.03.2017, 05:21
Ajd ovako odnesi taj ps3 i probaj na drugi tv preko istog hdmi... pa javi sta se desava
Na terenu vidjam gde "dekne" ulaz hdmi u tv-u
Ili crkne skroz ili radi pa prekine i pise no signal... kao da je iscupan kabal
I onda krene ubedjivanje sa korisnikom promenim opremu ono ista prica :(

Tv-ei uglavnom budu stari po otp pola godine pa nadalje...

SG999
19.03.2017, 10:50
Vec sam rekao da sam odma posle toga preko tog istog hdmi isprobao na Samsungu i radi sve zavrseno, igrao par igrica, izlazio ulazio... Sve radi. Probao sam na svaki HDMI Ulaz na Tesli, TV je star tek par meseci.