PDA

Pogledati punu verziju : windows 7 aktivacija



euFFrat
02.12.2009, 11:02
stvarno nisam znao gde da se obratim posle neuspelih aktivacija. ne bih ni prelazio na 7-icu da nisam unistio xp tako sto sam izbrisao sve drivere(ako vas interesuje kako napisacu) i sad mi treba key/crack za aktivaciju built-a 7000. probao sam plus patch ali delimicn je radio



razumem moderatore ako budu obrisali post

BaneK
02.12.2009, 11:15
Probaj ovo...


http://keznews.com/5194_Windows_7_Seven_Activation_CRACK

mikenzi
02.12.2009, 11:18
Skini sa torrenta 7Loader by Hazar 1.5 ili 1.6, a ima i neki Windows 7 Loader 1.6.9 by Daz pa probaj te. A sto ne koristis onu OEM verziju koja ima isto na torrentu, koju vecina koristi...

torla
02.12.2009, 11:25
ja sam na office stranici uzeo aktivaciju koja godinu dana vazi testna faza i sad mi je legalna sedmica

euFFrat
02.12.2009, 11:41
skinuo sam 7loader i instalirao. dodao mi je OEM ali nije aktivirao. koji torrent konkretno?

edit: nasao sam ovaj
torrenthttp://thepiratebay.org/torrent/5133191/[PC___ENG_x32]_Microsoft_Windows_7___Ultimate_OEM
i kad skine da li moze samo upgrade ovog 7000 na 7600 ili moram da brisem ovaj pa da instaliram novi?

zixY
02.12.2009, 12:39
Lepo si trebao da skines RTM ( Ima crack ) ili RC 7100 ( Ima free key )... A upgrade ne moze...

shO
02.12.2009, 12:47
Sta se bre zajebavate skinite Final Release tj RTM Build 7600 skinite aktivator od Hazar-a i Orbit-a 7Loader 1.5 i cao.. Problem resen!

zixY
02.12.2009, 16:52
Pa dobro, npr. moj notebook ne prihvata krekovane sisteme, probao sve moguce aktivatore. Radi samo legalno :D

vasa.93
02.12.2009, 17:05
Koje gluposti!

Rakic90
02.12.2009, 17:41
Pa dobro, npr. moj notebook ne prihvata krekovane sisteme, probao sve moguce aktivatore. Radi samo legalno :D

Sigurno, sigurno... :)

zixY
02.12.2009, 17:47
Pa nažalost. Jedino hoće XP Service Pack 2 da radi krekovan. Ostalo ništa neće :) Ima neku blokadu i BIOS-u koji sam pokušao da preradim u moju korist, ali nažalost nije uspelo :) Važno mi notebook ubija, pa sad me briga za ostalo :)

shO
03.12.2009, 00:52
zixY i to se resi VRLO LAKO! Tako da ako ne znas bolje pitaj nekog iskusnijeg.. Sve i jedan PC/Laptop moze da radi i pod ilegalnim OS-om.... Ne postoji takav koji prima samo originale, nemoj da lupas :D :D :D :D
Cheers!

zixY
03.12.2009, 01:42
shO, nemoj da... Probao sam sve kombinacije, ali moj notebook je takav. Misliš da nisam probao da sredim to? Čak imam i crack koji je bolji od gore dva navedena :) Ovom notebook-u je BIOS tako urađen, mada imam ideju kako da sredim, ali nemam vreme i mnogo mi se je*e za ilegalni OS :) Cheers!

Mlađo
03.12.2009, 01:50
Da li je HP u pitanju?

♠ ♣ ♦ ♥
03.12.2009, 02:01
Hazarov crack i 7 Loader vrse posao na bilo koji notebook/PC....

bladecup
03.12.2009, 10:44
@zixy
Tvoj laptop/notebook radi najbolje pod onim OS-om za koji je optimizovan a to sam znas koji je,tako nemoj traziti neki levo os(sedmicu,sesticu,peticu),vec uzmi uredjaj okreni ga,blizu baterije treba da vidis neke nalepnice u 90 posto slucajeva stoje tamo,ako nisu tamo imas ih u papirima,kad ih budes nasao jedne su za serijski broj tvog laptopa,a drugi serijski ce biti za OS(najverovatnije Vista),sledece uzmes OS za koji imas serijiski,a mozes i neki untended windows,ali nema potrebe jer vec imas serijski broj,pa instaliras,odes na sajt tvog brenda tu ubacis onaj prvi serijski on ti identifikuje seriju i model,poskidas drivere za njega i uzivas.Naravno mozes da ubacis bilo koji brend bar noviji ali sve se svodi na zakrpa preko zakrpe,instalacija preko nove,gubljenje vremena jer neces imati stabilnost.

Ovo je samo skromno misljenje coveka koji radi od 95ice...

1024
03.12.2009, 11:36
Ako je laptop optimizovan "najverovatnije za Vistu", onda je optimizovan i za sedmicu, posto je Windows 7 (po prvi put, kad smo kod toga) manje zahtevan od prethodnog Windows-a.

Sad, sto se tice BIOSa koji ne daje koriscenje nelegalnog softvera, to mi se malo cudno cini. BIOS ne bi trebalo da ima veze sa OSom. Kako bi bilo da razjasnis malo sta tacno znaci "BIOS ne daje".

mikenzi
03.12.2009, 11:40
Ja sam jedino za Dell morao da gasim neke opcije u Biosu jer mi nije dozvoljavao da nabacim 64. bitni OS.

zixY
03.12.2009, 11:55
@Mlađo, HP je u pitanju

@bladecup, naravno sve to stoji to sam prvo gledao, ali model mog laptop-a HP 6730s je poznat po tome što neće piratski OS... Radio 1 dan (piratksi ) posle se resetuje taj crack i više ne radi. Tako je bilo i sa Vistom i sa Windows 7 je sada ista situacija. Čak i sa XP 64 bit je isto bilo :) x86 sisteme nisam probao, moguće da je kod njih situacija drugačija, ali nemam nameru da to stavljam :) Inače ja sam sa kompjuterima još kada je sve bilo "belo na crno" ( ko razume shvatiće ) :D

@1024, čitao sam da ima neku restrikciju u BIOS-u, jeste da je veoma čudno, ali je tako... Kao što sam rekao, totalno mi je nebitno :)

bladecup
03.12.2009, 12:01
Flash biosa(sto ti ne preporucujem) ili OS koji je za njega,pusti iskusnije na kraju to je tvoj laptop misli za sebe samo najbolje,i koliko si to imao godina kad si radio jos belo na crno ako je verovati ovome sto si stavio u profil:)))

zixY
03.12.2009, 13:12
Da, sa kompjuterima sam još od 6-7 godina, bio je i tad Windows 95, ali sam više bio u fazonu da sve probam postepeno :) Flash BIOS-a znam uraditi, to nije problem, ali kao što sam rekao stvarno nemam potrebe raditi bilo šta od ovoga da bih mogao da krekujem OS, imam Windows 7 x64 koji radi perfektno do naredne godine Jun-a :D Samo sam rekao šta se dešava, jer HP na svojim novijim modelima ne na svim, ali većini njih radi ta podešavanja da se koriste samo originalni OS...

Mlađo
03.12.2009, 17:43
Hehe, kako sam znao zixY :D Može win7 i na njega samo treba dosta da se pomučiš ali veruj mi na dva sam nabacio system i sve radi perfektno, update, ma sve :)

Drugar se mučio 6 meseci na jednom forumu i na kraju se organizovala grupa da reši problem i rešili su ga... E sad, kako sve to konkretno ide ima dosta objašnjena ali posle ta dva modela rekao sam nikad više :)

zixY
03.12.2009, 19:08
Znam i ja da se može srediti. Ali HP sve više radi ovakve zaštite... Ja baš uzeo takav model. Ali dobro važno da je savršen :)

shO
03.12.2009, 19:12
Ma daj ljudi nemojte biti smesni, sve i jedan laptop moze da koristi ilegalne OS. To svi znaju. U Biosu se samo izmeni par stvarcica ( da me ubijes sada ne znam kako se zove ali mislim da je AHCIP da se treba promeniti,ili obrnuto ) i to je to. Mogu oni raditi zastite kakve god hoces, ali uvek mozes da stavis drugi OS koji nije legalan.
BTW formatirati PC/Laptop i staviti OS ne moze biti prostije! :D

BaneK
03.12.2009, 21:02
Skoro sam radio Tosiba Satellite i da u BIOSu se mora ta neka opcija (neznam tacno kako se zove) promeniti u AHCIP da bi mogao podici ilegalan OS u ovom slucaju je bio WinXP jedino tako je prihvatio i pokrenuo instalaciju!