PDA

Pogledati punu verziju : Nece internet na iphone 5c r-sim 10 kodiran na tmobile austria



milan91sd
09.09.2015, 23:05
kao sto tema kaze,imam 5c najnormalnije sam ga aktivirao preko rsim 10,ali nece da se konektuje na mrezni internet,lepo sve ukljucim i mobilne podatke i roming i sve i nece,cak sam i onaj unlockit instalirao za mts i opet nece,ne prijavi gore ni e ni 3g...sta da radim???

rikee
09.09.2015, 23:17
Ukljuci data roaming

milan91sd
09.09.2015, 23:22
ukljucim brate ali opet nece...

rikee
09.09.2015, 23:27
Ugasi pa upali telefon i onda probaj
Proveri da li su podesavanja za internet instalirana

milan91sd
10.09.2015, 00:30
sve je instalirano ukljuceno ali opet nece,ukljucim sve i ne izbaci ni 3g ni e,na glas stoji 2g,i ukljucim sve podatke i roaminge ali i dalje nece,stavim na glas 3g i isto uklljucim i opet nece.....:/

rikee
10.09.2015, 05:58
Ti uopste ne bi trebao da imas switc za 2G/3G vec samo LTE... Neka app te zeza. Sta si instalirao od toga za idkljucivanje modema? Koji iOS?

milan91sd
10.09.2015, 10:53
pazi,radilo je sve normalno,dok nisam zamenio kartice,dakle na telenoru je radilo sve ok,samo sam ukljucio podatke i roming i bio mi je spor net "e" ali meni nije smetalo jer za viber i watc nije trebao brzi,zamenio sam kartice i instalirao onaj apn changer na mts i od tad nece,vratim telenor karticu instaliram za telenor profil i opet nece....:////

Shweeps
10.09.2015, 11:15
Kucaj u podesavanjima za internet samo ovo:
Apn: gprsinternet
Username: mts
Password: 064

Proradice..

rikee
10.09.2015, 15:30
Deinstaliraj stari profil
Restart
Unlockit i novi profil

rema032
10.09.2015, 22:36
Ne znam kako je za rsim 10, ali meni na iphone 5 sa rsim 9 pro ne radi net iako ukljucim data i roaming. Tek kad sam uradio jb i instalirao patch za rsim radi 3g sve super

milan91sd
11.09.2015, 01:13
o kom patchu je rec,mozes li mi dati neka kratka uputstva kako si to odradio,bez mreznih podataka sam realno mrtav covek...:/

rema032
12.09.2015, 13:32
Mislim da nije isti patch za 5 i 5c. Kucaj na guglu rsim5 i idi na prvi sajt, imas tu instrukcije za svaki iphone i rsim. Sve je na slikama objasnjeno. Ako ne mozes da se snadjes javi mi se u inboks pa cu ti poslati linkove