PDA

Pogledati punu verziju : Lg tv problem



aca1306
14.01.2015, 01:31
Pre 15tak dana pocelo je da mi se desava sledece...
Dok gledam kanale preko antene tv radi skroz normalno, ali cim promenim na digitalne kanale, desava se sledece:
1-ponekad pusti digitalni kanal, ali se posle nekog vremena sam prebaci na neki drugi, ali nekad ne pusti kanal pa stoji samo crno
2-dok menjam digitalne kanale, televizor se restartuje sam od sebe...
3-danas kad sam uzeo da obnovim listu kanala, i uradio search svih kanala, isto je nastavilo da se desava, stim sto sada umesto blanko crnog, stoji NO CI Modul..

Sta mi se desava ljudi sa tv-om?
Tv je kupljen pre 3 meseca..
u pitanju je LG42lb671v

Da napomenem i da je televozor pre nekog vremena krenuo da koci kada ga upalim, i da bi promeniio na sl kanal, moram da cekam jedno 7,8 sekundi inace zabada i secka...

.stefan
14.01.2015, 02:49
Gde si uzeo? Reklamacija?

njikolaj
14.01.2015, 07:34
Da li mozes eventualno drugi modul da nabavis da probas?

aca1306
14.01.2015, 10:36
U tehnomaniji je kupljen tv...
kakav drugi modul???
Zaboravio sam da kazem da na tv imam prikljucen d3, i hdmi kabl iz kompa..
Da li mozda nesto od toga pravi problem?

R10
14.01.2015, 13:17
probaj update softwera prvo,ako je smart tv ,nakaci ga na wifi ili lan i idi u settings pa update software.pa probaj sve to

komsa
14.01.2015, 13:37
mora da ima factory reset...........to prvo pa onda dalje


edit: Samsung ima self diagnosis pa pretpostavljam da ima i LG

njikolaj
14.01.2015, 15:12
Mislio sam da koristis CI Modul dobijen od kablovskog operatera, koji je utaknut u tv. Posto kazes da digitalni kanali ne radi i da ponekad ispisuje No CI Modul.

Sustina: ne mora da znaci da je do TV-a, moze biti i do kablovskog operatera.

dejsvi
15.01.2015, 16:50
Koristiš D3 uređaj od SBB-a ??? Da li se greje uređaj (moj je bio vreo)... Problem je 99% u njemu !!! Zovi kablovsku i neka ti zamene uređaj!
Problem koji sam i ja tako rešio.... Slika mi se na TV zakucavala...Doduše na nešto starijem LG TV.
Opet, probaj i drugi HDMI kabl... Ne verujem da je do TV ama baš ni najmanje!!!!

aca1306
15.01.2015, 17:36
Da, koristim d3...
Greje se..
nisam razmisljao uopste o tome...pokusacu da zamenim..hvala