PDA

Pogledati punu verziju : Windows 7 service pack 1



bbrks
21.10.2012, 10:52
Ljudi pomazite, %^&^%$#$%^&^%&*(*& sam totalno.
Uporno pokusavam da na lap topu instaliram Service pack 1 i nece da ga ubijes. Odmah po startu instalacije me izbaci i cao.
Sad sam skinuo i hotfix, i pokusavam da ga instaliram evo vec drugi put i nece nikako.
Ima li mozda neko ideju sta da se radi??????

rikee
21.10.2012, 10:56
a da odradis preko windows update? Koju gresku javlja?

stsrdjan
21.10.2012, 11:11
Desni klik na .exe file, pa na Run As Administrator!

Kao drugo da li si siguran de je to pravi SP1 za tvoj OS? Mozda je 64-bit ili 32-bit, a ti imas ovaj drugi. :-)

bbrks
21.10.2012, 11:14
Jednom mi je dao opciju da ga instaliram preko updatea, ali nije uspelo. Od tada mi i windows update ne radi. Stalno mi daje opciju da instaliram neka 4 sitna updatea koji nece da se instaliraju. Stalno izbacuje failed i na tome se zavrsava. Gledao sam na netu svasta. Sad sam odradio sa TFC.exe brisanje svih temp fajlova sa kompa, pa cu da probam opet. Uzas:brickwall:

Hehe, pa nisam bas tolika vrana. Moj je 32 bita i skinuo sam SP1 32 bit.

A da zaboravih, kad krenem da instaliram SP1, odma mi javi gresku "A system error prevented the service pack from installing"

miodrage
21.10.2012, 18:09
Pa ili skini novi neki, pa probaj sa njim, ili sta da ti kazem, reinstall windowsa :(

komsa
21.10.2012, 18:29
ne treba ti to......samo zauzima mesto na hard-u i raste kao kvasac :)

boci86
21.10.2012, 19:43
Windows update turn off od kako znam za njega, mozda sa njim radi bolje, lepse, pametnije a mozda i ne ? :D

bbrks
21.10.2012, 20:01
Jbg, i ja sam to ranije hteo, ali sad imam par stvari koje nece da rade bez SP1 i dzabac......nece nikako.
Verovatno mi ostaje jedan reinstall from scratch pa da vidimo.

stsrdjan
21.10.2012, 20:34
Odradi ovo sa ovog linka http://helpdeskgeek.com/windows-7/cannot-run-windows-update-on-a-windows-7-pc/ , pa probaj update nakon toga.

SP1 koji trebas da imas je windows6.1-KB976932-X86.exe

bbrks
21.10.2012, 21:18
E ovo vec ima nekog smisla, a ne ko ostale gluposti kojih ima na netu. Probacu, pa javljam.
Inace skinuo sam bas taj SP1.

EDIT dzaba, ne vredi nece ni ovo. Jedina promena je kad krenem da instaliram Hotfix za update, prodje instalacija u jedinici vremena i prijavi da nije mogao da ga instalira, Uffffffffffffff

bbrks
05.11.2012, 17:17
Mislim da sam shvatio da mi nema pomoci. Tj. rece mi drugar, da su zlikovci zapusili neke rupe, odnosno jedan od zadnih updatea je zeznuo stvar, tako da mnogima od pre par meseci update vise ne radi. Navodno postoji neki loader koji resava stvar, ali sam se vec previse smorio, tako da cu da pazarim zvanicno i cao.

miodrage
05.11.2012, 17:19
Imam ti ja Loader koji sve resava 200%, jedino sto ti nema druge nego reinstall od nule. Ako ti treba javi na PP.


Sent from my iPhone4 using Tapatalk

rikee
05.11.2012, 17:30
Prvo poiskljucuj antiviruse

1. Remove WAT 2.2.5 ili 6 i klikni na restore WAT
2. Reset i win ce bude deaktiviran
3. Dotnet 4.0
4. Hal7600 i tools pa disable windows defender i security essentials
5. Hal7600 install i reset
Sad ce imas aktiviran windows pa probaj ponovo win update pa javi sta se desava