PDA

Pogledati punu verziju : ne radi display



dr.dick
20.07.2012, 23:38
samo odjednom je prestao raditi touch na display i to samo na onom mestu gde pise slide to unlock.kada dvaputa kliknem na home button i pojavi se ipod mogu pojacavati muziku i menjati pesme.telefon mi nije ispadao, nego je samo odjednom pretalo reagovati na slide to unlock... neki predlog? mislio sam staviti ponovo withedoor, ali ne mogu da nadjem link za skidanje softvera...

Pavle
20.07.2012, 23:43
probaj ponovo whited00r imas link u jednoj temi...
ali 2g ima problem sa tim da mu ne radi jedna linija touch-a...:(

dr.dick
23.07.2012, 02:33
probao sam ali svejedno ostao je isti problem. ne mogu ga slide to unlock...ima li neki drugi nacin da udjem u meni, pa da skinem neki program koji ce eliminisati opciju slide to unlock, tj odmah da mi se po ukljucenju prikaze springboard???

Pavle
23.07.2012, 09:22
Probaj u cydia da ubacis deb file...nolockscrean...;)


Tapatalk

dr.dick
23.07.2012, 16:15
da, ali moram prvo da udjem u cydju, a ne mogu doci do nje, jer nece da se otkljuca....

Pavle
23.07.2012, 16:37
deb file ubacujes preko kompa...

dr.dick
23.07.2012, 18:38
da, ali ukoliko hocu to da uradim preko win scp treba da na telefonu pre toga instaliram open ssh, a nisam siguran da se to dobija sa withedoor... moze li nekako drugacije, preko total comandera mozda? i u koji folder da smestim?

Pavle
23.07.2012, 18:47
nzm nista tacno da ti kazem...cekaj odgovor nekog upucenijeg...
nikad nisam radio..ovo...

dr.dick
23.07.2012, 23:06
uspeo sam da instaliram deb file preko ifunboxa, ali sada mi na springboardu ne sljakaju dugmici...kada je lockscreen bio ukljucen dugmici za ipod su reagovali...i pod sam aktivirao inace dvostrukim pritiskom home buttona.. kako bih mogao saznati wi fi ip adresu na kojoj je telefon, pa da pokusam sa onim veency programom preko kompa da udjem u meni?

Pavle
23.07.2012, 23:18
ako mozes da udjes u settings/wifi pa na mrezu na koju je konektovan ona plava strelica...ako sam te dobro ukapirao ti mozes da udjes u neku app ili??


ip adresa je tipa 192.168.1.x...e sad to je broj koji je dodeljen iphone-u...ako ne mozes da udjes na settings jedino da lupas brojeve pa da vidis...kreni od 1...cesto je to jednocifren br...