PDA

Pogledati punu verziju : GPRS/ EDGE veliki problem !



macro92
09.02.2012, 14:15
Prvo izvinjavam se sto otvaram novu temu, ali pisao sam i u prethodnoj i nisam dobio odgovor.

Imam Iphone 2g - iOS 3.1.3 i na VIP mrezi sam.

Gprs / Edge sam pokusao da iskljucim:
1. preko sbsettings-a( preko onog dugmeta E koji mi je iskljuceno i crveno)
2. zatim preko onog sajta ,, iphonenodata.com,,
3. pokusao sam da sam upisem pogresne parametre u podesavanjima
4. pokusao sam preko unlockit.nz i fakeapn

Prve 3 opcije mi nisu uspele uopste, mogao sam normalno da koristim internet i dalje, poslednja 4. opcija radi neko vreme i onda prestane(npr. 1 ili 2 dana), nakon tog nekog vremena mogu opet sasvim normalno da koristim internet.

MOLIM VAS POMOC, NE ZNAM STA DA RADIM, RACUN MI SE POVECAVA i u settingsu(usage) se stalno pojavljuju novi KB(pritom mi je ono za proveravanje maila iskljuceno).

Bio sam i u VIP-u ali su mi rekli da mi ne mogu pomoci jer je to sistemski, individualno ne mogu da iskljuce.

Sta da radim?

bekilence
09.02.2012, 15:59
Imao sam identican problem sa 3G, stigao mi racun od vip-a 25.000. Sa vip karticom net radi bez ukucavanja parametara za GPRS dok za telenor recimo trebaju parametri inace bez njih ne radi net. Presao sam u telenor i tako resio problem, ni sad mi nije jasno zasto se sa vip karticom to desava.


---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=44.847316,20.373916
Sent from my iPhone using Tapatalk

goranagf
09.02.2012, 16:51
Jesi pokusao da uradis reset network settings? To ce ti obrisati sva podesavanje za gprs i vratiti na default (obrisace i sve passworde za wifi).

macro92
09.02.2012, 20:29
Ma i ja bih sutra presao na telenor, ali imam ugovor jos godinu dana....tako da moram za to vreme da nadjem alternativu neku..Samo ne znam koju?
Sto se tice reseta, to mi nista ne znaci, on ima pristup netu i bez ikakvih podesavanja..znaci jedino pomaze unlockit.nz, ali samo privremeno i onda proradi...hvala u svakom slucaju...