PDA

Pogledati punu verziju : numericka baterija na 3.o



vukasinami
26.06.2009, 12:15
da li je moguce imati numericku bateriju kao na 2.2.1 jer na 3.0 ima samo opcija u sbsettings ali u procentima do baterije i izgleda jeftino

iMinja
26.06.2009, 12:30
Ima! Idi u Settings/General/Usage/Battery Percentage pa stavis on..

iPhoneSA
26.06.2009, 12:33
Ja ne znam odakle tebi ovo na 3G al eto ja tu opciju nemam, mislim da je opcija ta samo za 3GS iPhone, al eto mozda je kod mene nesto felsavo:) znam da ima u cydiji da se skine to za 3G al ne znam da po defaultu ima...jel neko jos ovo ima na 3G 3.0FW

vukasinami
26.06.2009, 13:00
nemam ni ja to a kako se zove ta aplikacija u cydia za numericku tastaturu

iPhoneSA
26.06.2009, 13:03
Ja i ti se nekao nismo dobro razumjeli...sad nesto citam i kontam da te nisam nista skontao a izgleda ni ti mene...kakvu numericku tastaturu na 2.2.1...ili 3.0....za sta?....ja sam mislio da hoces prikaz pored baterije (u procentima)...ostalo nemam pojma...za taj prikaz u procentima na 3G FW 3.0 je neki dio winterboarda nesto trebas skinuti nemam pojma jer mi fon jos nije jailbreakan....al sam vidio nedavno negdje kako se to radi...

AwaX
26.06.2009, 13:11
Ima! Idi u Settings/General/Usage/Battery Percentage pa stavis on..


na firmware-u 4.0 mozda?!?

@iPhoneSA. cydia program koji se zove sb settings... ima dosta korisnih stvari koje dolaze sa cydie... mozda je vreme za jailbreak :)

vukasinami
26.06.2009, 13:16
koji je to program iz cydie za instaliranje te aplikacije za sb settings znam ali tu imaju samo procenti pored baterije.
a meni trebaju samo brojke bez baterije

♠ ♣ ♦ ♥
26.06.2009, 13:23
ako si primetio dosta stvari koje su radile na 2.2 ili 2.2.1 sada na 3.0 ne rade ili jos uvek nisu portovane...

za sada se zadovolji brojem pored baterije....


PS: zar je to toliko bitno da se baterija oznacava brojkama...

vukasinami
26.06.2009, 13:25
pa to mi je bas fancy

iPhoneSA
26.06.2009, 15:20
na firmware-u 4.0 mozda?!?

@iPhoneSA. cydia program koji se zove sb settings... ima dosta korisnih stvari koje dolaze sa cydie... mozda je vreme za jailbreak :)


Malo provokacije nikom nije naskodilo heheheeheh....salim se...ma vidio sam da u winterboardu DinoZambas nesto nasao za taj fazon, zato sam to rekao. Znam i ja sta je SBSettings nisam ni ja s kruske pao hehehe ni u saksiji rasto hehahaha....ma hajd donijet cu ja tebi u BG da mi uradis JB jel moze?

Pozzz

AwaX
26.06.2009, 15:24
:)
ne verujes tutorialima dinazambasa. hahaha.
nije frka nikakva. ovde sam jos nekih 15tak dana pa idem na zasluzeni odmor.
hoces moci da izvedes da se vidimo do tad?

iMinja
26.06.2009, 15:28
Ko mi ne veruje neka vidi, evo ga screenshoot sa mog iiPhone-a!!!!!!!

http://img32.imageshack.us/img32/7216/picturekwo.png (http://img32.imageshack.us/i/picturekwo.png/)


Znaci vidi se da imam tu opciju (Battery Percentage), i dobio sam je ''prirodnim putem'', a ne sa cydia-e

AwaX
26.06.2009, 15:33
ovo po defaultu ne postoji... neki cydia ili icy addon mozda.

Nesha
26.06.2009, 15:33
Sve i da je imas, sta ti vredi kad gore procenat stoji pored baterije, a to moze i SB Settings. Ne razumem sta to tvoje dugme radi.

iPhoneSA
26.06.2009, 19:13
Nije mi nikako jasno kako to da ti imas a niko od nas nema. Nista mi vise nije jasno. Isrbija potvrdite ili demantujte.

@awax: ma zezam se ja prijatelju ako bi stigao u bg prije nego pobjegnes na odmor dobro i jest ako ne stignem vratit ces se valjda nekad pozzzz

Lazar
27.06.2009, 13:44
to sto iams i bateriju i % to je problem koji se javlja kad predjes na 3.0 a imao si sbsettings i ukljuceno da ti pokazuje % zatim u itunsu kliknes restore from backup onda dobijas prikaz na obadva nacina :)

imao sam taj problem pa zato znam :)

♠ ♣ ♦ ♥
05.07.2009, 13:22
Ko mi ne veruje neka vidi, evo ga screenshoot sa mog iiPhone-a!!!!!!!

http://img32.imageshack.us/img32/7216/picturekwo.png (http://img32.imageshack.us/i/picturekwo.png/)


Znaci vidi se da imam tu opciju (Battery Percentage), i dobio sam je ''prirodnim putem'', a ne sa cydia-e

"Prirodnim putem" je nisi dobio nema teorije...
jedino preko Cydie....

potrazicu zato sto me sad cisto interesuje....


EDIT: nasao sam.....

Cydia Source:

http://fishbone.ge/

Lazar
05.07.2009, 13:33
moze sbsetings moze fix neki koji dodaje i moze putem restore from backupa...

♠ ♣ ♦ ♥
05.07.2009, 13:35
naravno da moze SBSettings...mene je samo interesovala "njegova prirodna metoda" :)

iMinja
05.07.2009, 14:38
"Prirodnim putem" je nisi dobio nema teorije...
Cydia Source:

http://fishbone.ge/

Ja ovaj source nemam, sad cu da ga dodam

e potvrdio sam da imam instaliran asBattery!