PDA

Pogledati punu verziju : gubi signal!



stinkfist
24.10.2011, 12:03
Problem! prije par dana počeo mi se gubiti signal,čas je pun,čas je skroz slab. Ja mogu zvati,ali sam konstantno nedostupan,radio sam ponovo upgrade 3.1.3 i kada ubacim karticu,kao da tel počinje da slabije radi. Ne znam da li je iko sličan problem imao. Pomoć bi mi dobro došla!

technobuba
24.10.2011, 13:05
Reset network settings... Probaj...

stinkfist
24.10.2011, 13:09
ma probao sam to,naravno,ali neća pa neće...

zlatkokrunic
24.10.2011, 14:11
To ti je hardverski problem...

stinkfist
24.10.2011, 15:05
pa šta da radim? jel' se isplati to popravljati? pozdrav!