PDA

Pogledati punu verziju : Zakljucao 2G



Nemanja Tokalic
26.09.2011, 17:08
Pozdrav svima,zakljucao sam svoj 2g na ekranu klasika ( emr call only).E sad skinuo sam sve potrebne fajlove za restore.Medjutim kad spojim iphone sa i Tunes-om nema opcije Restore na ekranu koja uvek stoji kad je sve okey.Hvala unapred

Sandi
26.09.2011, 17:39
Klikni na tel u levoj paleti u itunes i onda ces imati restore i update.

Nemanja Tokalic
26.09.2011, 17:44
Ne vredi trazi adekvatnu karticu da bih se otkljucao .

Sandi
26.09.2011, 17:51
Moras uraditi jb da bi ga aktivirao... Na kom si firmware sada? Kako si dospeo u trenutnu situaciju slide to unlock? Jesi uradio clean update ili restore pa se to desilo?

Nemanja Tokalic
26.09.2011, 17:54
Kliknuo na restore,jer mi se prethodno zapucao dok sam skidao nesto sa instalusa.Na 3.1.3 sam

Sandi
26.09.2011, 17:55
Skini redsnow 0.9.4 i skini 3.1.2 radi prepoznavanja i odradi jb. Aktivirace se onda.

Nemanja Tokalic
26.09.2011, 18:02
redsnow 0.9.4 kao i 3.1.3.jel mora bas 3.1.2 ili...moze i ovaj sro imam ?

Sandi
26.09.2011, 18:06
Mora bas 3.1.2 da bi ga redsnow prepoznao. Ne moze 3.1.3

Nemanja Tokalic
26.09.2011, 18:10
ok skinucu taj pa te pitam za dalje jer ovo mi se prvi put desilo otkad ga imam.

Sandi
26.09.2011, 18:13
Skines 3.1.2 i pokrenes redsnow. Pratis par jednostavnih koraka i uradices jb i aktivaciju. Videces da je prosto k'o pasulj:)

Nemanja Tokalic
26.09.2011, 18:33
Nadam se da ce i biti tako

Nemanja Tokalic
26.09.2011, 18:41
E da.a jel otvaram i i tune u tovreme ili ne ?

Nemanja Tokalic
26.09.2011, 19:41
Hvala puno :) uspeo sam ,sad jos i taj instalus da ubacim nekako i kraj !

Sandi
26.09.2011, 21:05
Nemoj duplirati postove vec koristi edit.

Cydia/manage/sources/add i upises cydia.hackulo.us pa tapnes na add anyway. Zatim search i installous instaliras.

ivanbg
30.09.2011, 15:46
Idi na sajt www.whited00r.com i skini Unlock verziju,uradi restore i gotov posao:)