PDA

View Full Version : iAtkos Lion



noname
25-09-2011, 22:22
Ne volim da demantujem sebe, ali šta je tu je :D

http://dl.dropbox.com/u/16523937/iatkos_coming2.gif

Za sve ljubitelje hackintosha, iAtkos je izbacio najnoviju verziju iAtkosa sa oznakom L1 :)

Za informacije i download torrenta:


http://uphuck.iatkos.org/

ili ovde:


iATKOS L1 Lion 10.7.1 (http://uphuck.ggrn.de/forum/viewtopic.php?f=73&t=18375)

Byakuya
26-09-2011, 00:25
kada sam video temu hteo sam da napisem nesto...ali nema potrebe sam si to uradio:)

distro is not dead :P

igne
26-09-2011, 00:28
Hm ne znam da li vredi da pokusavam ovo da opalim na moj Lap ili komp :)

Byakuya
26-09-2011, 01:26
pokusaj...nista te ne kosta...

iFebo
26-09-2011, 02:35
Prva stvar koju cu sutra da obavim :D

LDV20
26-09-2011, 08:47
Ne volim da demantujem sebe, ali šta je tu je :D

http://dl.dropbox.com/u/16523937/iatkos_coming2.gif

Za sve ljubitelje hackintosha, iAtkos je izbacio najnoviju verziju iAtkosa sa oznakom L1 :)

Sram te bilo. "Lagao" si me prekjuce
:D

igne
26-09-2011, 09:35
pokusaj...nista te ne kosta...

Pa kostace me ako ne uspem jer sam Leopard taman fino sve podesio :)

Babakaj
26-09-2011, 09:40
Ne razumem se u hackintosh, ali mozda da uzmes neki drugi hard za probu? :)

Blic pitanje jer sam totalni analfabeta sto se ovoga tice - i dalje ne moze da radi na grafickim karticama za koje do sad nisu postojali kextovi? 4500MHD konkretno :D

iSpirit
26-09-2011, 10:24
Ovo sam cekao....hvala puno..samo...da li mogu preko transmac_a da narezem cd i koji bootloader da koristim..tj. kako...hvala za pomoc unapred.

priest77
26-09-2011, 11:11
Koristi chameleon, iAtkos bi trebao da ga ima u opcijama.
Ja vec imam Lion na PC (uz pomoc drugara sredjeno je sve i radi mi kao na pravom mac-u), dok ovaj iAtkos cu probati na laptopu.

noname
26-09-2011, 11:21
@iSpirit
Prema njihovom uputstvu može transmacom, probaj... Mislim da su malo u žurbi ovo izbacili, pa je zato .dmg, verujem da će uskoro da se pojavi i neki .iso.

@LDV20

Sorry man :D

@Babakaj

Ne može naravno. Ovo je velika pomoć za one koji hoće da probaju a nemaju nikakvu radnu verziju Mac OS X-a da naprave neki retail.

maaxiimus06
26-09-2011, 11:26
moze li ovo na svaki npr. lap-top ili mora da ima oderedjene karakteristike, tipa graficke,procesora i sl...?

noname
26-09-2011, 11:28
Kao što napisah gore, ne treba očekivati čuda od ovoga: moraš imati intel, nvidia karticu ili eventualno neku noviju ati. Za početak.

Byakuya
26-09-2011, 11:29
Pa da moze bas na svaki laptop onda bi moglo i na bilo koji racunar...:) Onda bi svi imali OSX....imaju neka ogranicenja...amd otpada...to je u startu...

Takodje nemoj ocekivati da ce ti sve raditi...

Byakuya
26-09-2011, 11:40
pa moraces da naucis ako planiras da instaliras hackitnosh...da moze svuda i da moze svako svi bi ga imali...poenta je da budes strpljiv i uporan...

Byakuya
27-09-2011, 11:35
Dodatak:

Posto vec imamo temu o tome kako instalirati Hackintosh sve post-ove sam prebacio tamo....

http://www.isrbija.net/showthread.php/6952-Tutorial-Kako-instalirati-Mac-OS-X-na-PC/page185