PDA

Pogledati punu verziju : Wireless router gigabyte gn-br01g



miki89
01.09.2011, 16:39
Dakle problem je sledeci, imam ovaj router i sva podesavanja su na njemu namestena ( barem ja tako mislim, od DNS pa na dalje) i router sasvim dobro sljaka sa kompijuterima ali kad se zakacim sa iPhone-om dobije konekciju i pun signal al internet cas radi, cas ne radi...kao da stuca.. probao sam i sa drugim telefonima tipa blackberry i android a sa njima tek nisam imao srece jer oni dobiju konekciju al nema interneta...jel zna neko u cemu je problem i kako da ga fixuje?

P.S. nadam se da sam pogodio sekciju gde sam trebao da postavim pitanje.. :D

nulled
01.09.2011, 17:08
Radi sa kompjuterima preko kabla ili preko wifi? Ako radi sa kompovima preko kabla,a nece preko wifi,samo proveri nat rutiranje,da obuhvati i wlan i lan u jedno i to je to ;)


Sent from my iPhone

Zabpravih,podesi dns servere na ruteru manuelno,tako ces biti sigurniji,a proveri da li si na mobilnim uredjajima ukljucio dhcp,sto isto proveri i na wifi ruteru.



Sent from my iPhone

miki89
01.09.2011, 18:05
radi sa kompijuterima normalno na wifi i na kablu, jer su mi dva laptopa na wifi i jedasn desktop na cable i sve radi kako treba sem na iphoneu.. :D

nulled
01.09.2011, 20:26
Hmm....pa jel' ti koristi mreza neku zastitu? Pogledaj koliki je opseg dodeljivanja ip adresa na dhcp lease, mozda ti je podeseno da daje dve ili tri ip adrese,pa povecaj opseg,takodje proveri da li imas mac filtering ukljuceno.


Sent from my iPhone