PDA

Pogledati punu verziju : wireless...



windows7
08.08.2011, 23:44
ocu da uradim da mi win 7 ima bezicnu konekciju za internet
sada moram u kompjuuteru da najdem wireless network connections

Sandi
08.08.2011, 23:49
Jel imas router ili klasican modem? Da li tvoj komp ima wifi?

windows7
09.08.2011, 00:00
samo modem

Sandi
09.08.2011, 00:01
Onda moras da kupis router. Koja marka i koji model modema je kod tebe?

windows7
09.08.2011, 00:05
HG520c
ali sta je router?

windows7
09.08.2011, 00:06
ja imam uputsva kako mogu da uradim,ali nemogu da nadjem podesavanja za wireless network connections

Sandi
09.08.2011, 00:10
Taj modem ima antenu i on je router. Kakav komp imas?

windows7
09.08.2011, 00:12
win 7 antenu nema

Sandi
09.08.2011, 00:13
Ma jel imas laptop ili desktop?

Jel ovo tvoj modem??

http://tapatalk.com/mu/5d57fb68-5214-8075.jpg

windows7
09.08.2011, 00:22
desktop i moj je
http://images.bidorbuy.co.za/user_images/395/1251395_100331124957_hg520c.jpg

Sandi
09.08.2011, 00:28
To nije hg520c a na desktop racunaru wifi moze da radi samo sa dodatkom na usb kao bluetooth. Mozda na novijim plocama ima wifi antena ali nisam siguran.

windows7
09.08.2011, 00:32
pa ok onda znaci nermogu da uradim bezicni?

Sandi
09.08.2011, 00:33
Najverovatnije ne.

iphon
09.08.2011, 00:45
Ovu sliku sto je pokazao jeste HG520c,samo novji dizajn...ukucaj na goolu taj modem pa ces videti da izlaze slike oba modema :)

Sandi
09.08.2011, 00:47
Ja imam 520s i koliko znam oni su isti... Moguce da postoji druga maska ali mislim da bi onda i oznaku promenili...??? Jel taj novi ima wifi?

iphon
09.08.2011, 01:32
Da...ima dugme sa strane za ukljucivanje wifi-a...samo su promenili masku sto rade skoro svaka 2 meseca...na pocetku kad sam uzeo net pre godinu ipo dana sam imao kao tvoj...pa onda neki crveni tanki sto stoji uspravno,pa onda neki koji skroz lezi na zemlji...i nakraju ovaj novi sto sad imam :)