PDA

Pogledati punu verziju : Back up



djordjekv
02.07.2011, 17:11
Ako uradim u iTunes-u Back up, i nakon toga podjem da ubacim nesto (film,muzika...) i kada me upita da li hocu ono sve da brisem, sta onda? Smem li to pritisnuti, i oce li mi obrisati sve, odradio sam Back up, i sta nakon toga? Nov sam sa iPhone-om pa se mučim ceo dan...Hvala u napred

Refresh! Kako da ubacim stvari, a da ne obrisem postojecee... :(

dado
02.07.2011, 23:56
Desni klik na ime telefona pa onda klikni na "Transfer purchase" i prebaciće ti se sve aplikacije u iTunes i pri sledećem ubacivanju aplikacija ti neće tražiti da brišeš.

djordjekv
03.07.2011, 00:06
Desni klik na ime telefona pa onda klikni na "Transfer purchase" i prebaciće ti se sve aplikacije u iTunes i pri sledećem ubacivanju aplikacija ti neće tražiti da brišeš.

Evo sta mi izadje kad to uradim http://i.imgur.com/Wv6yB.png

:( Sta sad?

AleX
03.07.2011, 02:56
Idi gore na menu Store/Authorize Computer i pitace te da upises svoj pass sa itunes naloga... i ponovi opet ovo sto je dado napisao.

dado
03.07.2011, 13:03
Riješili smo problem preko Skype-a...;)

djordjekv
03.07.2011, 13:30
Hvala i ovde ;)

SrdjaNS
03.07.2011, 15:18
Niste trebali preko skypa, meni se to isto javlja sa jednim telefonom i sada ne znam sta da radim.