PDA

Pogledati punu verziju : win7 background problem



Goxy86
30.05.2011, 21:34
Ne znam iz kog razloga, ali jednostavno ne mogu vise da promenim desktop background.Bilo koji wallpaper da probam, nece...Mogu samo da menjam one solid colors, tj. jednobojne pozadine, cak i one pozadine sto idu uz windows nece da postavi...
Ako imate neku ideju, recite....

komsa
30.05.2011, 21:36
Da nemaš dole desno u uglu nešto kao nije ti legalan....activate.....?:eek:

Goxy86
30.05.2011, 21:46
Nemam, aktiviran je, tako da se to ne pojavljuje...

miodrage
31.05.2011, 00:05
Da nisi stavio windows classic ili high contrast teme? Stavi aero temu pa vidi onda sta se desava.

Goxy86
31.05.2011, 00:41
Stavim Aero i nista se ne desava, evo kako izgleda

http://img832.imageshack.us/img832/292/22527725.png (http://imageshack.us/photo/my-images/832/22527725.png/)


A kad probam preko slike, ovo mi izbaci....

http://img813.imageshack.us/img813/8541/75301093.png (http://imageshack.us/photo/my-images/813/75301093.png/)

miodrage
31.05.2011, 17:06
Bem li ga, probajk da napravis sam neku temu pa vidi. Ako ni to ne radi - reinstall je uvek opcija koju treba razmostriti. Znam - mucno, niko to ne voli, ali c'est la vie

zilexxx
01.06.2011, 00:23
Skini ovaj program on ce ti pachovat sistem da mozes koristiti third party teme zove se magic desktop i sa njim mozes menjati teme kakve hoces .To bi trebalo srediti tvoj problem samo kad budes preko njega ubacio temu ako se bude desilo da ti nestanu sve ikonice i start menu, a ostane samo nov background , otidji u task manager i procesi zatvori explorer exe zatim new task ukucaj u dijalog explorer.exe i pokreni ga te ce se sve vratiti u normalu !

http://soft.ommoo.net/

Goxy86
01.06.2011, 22:08
Hvala @zilexxx, ovo mi je pomoglo. Doduse i dalje ne mogu da postavim sliku koju imam na kompu, vec samo direktno sa neta, al daj sta das....Dobro je i to dok ne dodje vreme za peglanje Win-a....

zilexxx
01.06.2011, 22:09
Ja koristim taj program i stvarno je super ne koristim default windowsove teme jer ovaj program ima stvarno sve sto mi treba i teme su prelepe kao i ikone !

Goxy86
01.06.2011, 22:44
Evo vidi sta mi kaze....

http://img864.imageshack.us/img864/6976/99696757.png (http://imageshack.us/photo/my-images/864/99696757.png/)

Definitivno me nesto komp zajebava...

zilexxx
01.06.2011, 22:48
ma to i menu javlja ali svejedno postavi temu tako da nemoj to da te zamara!ja sam konto da meni javlja to jer sam vec prije pachovo sistem da mogu ubacivati tudje teme ali mozda nije do toga jedino ako si i ti to odradio !

Goxy86
01.06.2011, 22:56
Jesam patchovao sam za mac osx temu,koristio neko vreme, i na kraju uradio restore tog patcha i pobrisao fajlove....Uglavnom dobro da nije crn ekran. :)

zilexxx
01.06.2011, 23:02
U registriju uvek ostanu neki zaostali dword pa pravi male probleme to je i kod tebe verovatno problem sto ti ne menja default teme izmenjeni dword ,obrisani dword ,ali uglavnom ti radi ovako tako da ni ne vidim potrebe da resavas taj probllem.

Goxy86
01.06.2011, 23:08
U pravu si zile, te stoga, modovi stavljajte temu pod katanac sto se mene tice...