PDA

Pogledati punu verziju : iNAV Beta 1.0 Theme



♠ ♣ ♦ ♥
13.03.2009, 21:36
evo jedna zanimljiva tema... (bar meni)

http://dl.getdropbox.com/u/492931/Apple-News/iNav%20Beta%201.0/Screens%20Apple-News/Batterie.PNG http://dl.getdropbox.com/u/492931/Apple-News/iNav%20Beta%201.0/Screens%20Apple-News/LockScreen.PNG http://dl.getdropbox.com/u/492931/Apple-News/iNav%20Beta%201.0/Screens%20Apple-News/Sms.PNG http://dl.getdropbox.com/u/492931/Apple-News/iNav%20Beta%201.0/Screens%20Apple-News/Categorie%20Apps.PNG

http://dl.getdropbox.com/u/492931/Apple-News/iNav%20Beta%201.0/Screens%20Apple-News/Categorie%20Games.PNG http://dl.getdropbox.com/u/492931/Apple-News/iNav%20Beta%201.0/Screens%20Apple-News/Photos.PNG http://dl.getdropbox.com/u/492931/Apple-News/iNav%20Beta%201.0/Screens%20Apple-News/Media.PNG http://dl.getdropbox.com/u/492931/Apple-News/iNav%20Beta%201.0/Screens%20Apple-News/Safari.PNG



http://reeco-mac.deviantart.com/art/iNav-Beta-1-0-115685648

Predrag
13.03.2009, 23:17
MOze li postupak za unacivanje preko WinSCP posto ne mogu da nadjem gde se tacno ubacuje??
Telefon je 2g 2.2firm
Thanks

Predrag
13.03.2009, 23:38
Nesto sam uspeo ali ne izlazi mi ovako kao sto je kod tebe na slici?
Koji folder kopiram u fon da li treba neki premission da zadam?
Prevelike su mi ikonice u docku (tel,mail,safari..sms)
Hvala

♠ ♣ ♦ ♥
14.03.2009, 02:50
Nesto sam uspeo ali ne izlazi mi ovako kao sto je kod tebe na slici?
Koji folder kopiram u fon da li treba neki premission da zadam?
Prevelike su mi ikonice u docku (tel,mail,safari..sms)
Hvala


kad otpakujes zip. sve ti lepo pise... (!!!!ReadME Before Installing!!!!.rtfd) ....ja ne znam jos kako da ga oznacim da bi ga video....
ajde ljudi samo malo vise truda....
najlakse je postaviti pitanje...iako vam odgovor ispred nosa stoji...

Ognjeni
14.03.2009, 03:01
kad otpakujes zip. sve ti lepo pise... (!!!!ReadME Before Installing!!!!.rtfd) ....ja ne znam jos kako da ga oznacim da bi ga video....
ajde ljudi samo malo vise truda....
najlakse je postaviti pitanje...iako vam odgovor ispred nosa stoji...


bas je zeznuta tema...Djavolko ajde mi samo helpuj oko ovoga ...ovo mi nije bas najasnije

Ok now set the blank webclips so they look like this, with 10 webclips and then the application icon. Also set 3 blank icons in the dock and the settings icon in the bottom right of the dock.

Upravo sad namestam..jel ovo znaci da treba 10 praznih da stavim pa jedna ikonica...10 praznih pa 1 ikonica ?

sta tacno da uradim...sve ostalo sam obavio

p.s. ne znam dok ne zavrsim ali cini mi se da je glupava tema ( odlicno izgleda) ...jer su svi appovi potrpani u app direktorijum prema uputstvu

♠ ♣ ♦ ♥
14.03.2009, 03:15
bas je zeznuta tema...Djavolko ajde mi samo helpuj oko ovoga ...ovo mi nije bas najasnije

Ok now set the blank webclips so they look like this, with 10 webclips and then the application icon. Also set 3 blank icons in the dock and the settings icon in the bottom right of the dock.

Upravo sad namestam..jel ovo znaci da treba 10 praznih da stavim pa jedna ikonica...10 praznih pa 1 ikonica ?

sta tacno da uradim...sve ostalo sam obavio

p.s. ne znam dok ne zavrsim ali cini mi se da je glupava tema ( odlicno izgleda) ...jer su svi appovi potrpani u app direktorijum prema uputstvu



http://img21.imageshack.us/img21/218/img0004r.png (http://img21.imageshack.us/my.php?image=img0004r.png)

postavis 10 blank ikonica kao na slici....3 u docku, 1 ikonicu sa desne strane dock-a....
zasto potrpani appovi?! ...to ti nista drugo nije nego kao kad koristis Categories

Ognjeni
14.03.2009, 03:23
http://img21.imageshack.us/img21/218/img0004r.png (http://img21.imageshack.us/my.php?image=img0004r.png)

postavis 10 blank ikonica kao na slici....3 u docku, 1 ikonicu sa desne strane dock-a....
zasto potrpani appovi?! ...to ti nista drugo nije nego kao kad koristis Categories


Pretpostavljao sam ....ali nadao sam se da nije..sad dok namestim sve ... :) ..da, isto to ali ja Categories koristim dosta slabo....imam 5-10 bitnih ikonica na prvoj i drugoj strani i ne moram da cekam 5 sec dok categories otvori folder ...... Moze li se nekako srediti to ?

vidim na slici pise my sms...jesu li to na levoj strani ikonice iz foldera ili ?

ZliGuja
14.03.2009, 09:12
Nov sam ako mozes da mi objasnis kako ovo da uradim bio bih ti zahvalan

"Ok now set the blank webclips "

kako napraviti blank webclips

HVALA unapred

Ognjeni
14.03.2009, 12:01
Nov sam ako mozes da mi objasnis kako ovo da uradim bio bih ti zahvalan

"Ok now set the blank webclips "

kako napraviti blank webclips

HVALA unapred


kada otvoris rar sa neta..imas folder webclips......i sad otvori readme file da vidis gde trebas da ih stavis i ostalo.

p.s. extra izgleda tema, sve sam uradio ali bagovita je....onolika ikonica a moras na tacno odredjenom mestu kliknuti da bi se otvorila applikacija.

ZliGuja
14.03.2009, 12:27
Snasao sam se hvala

Ali ima dosta posla da se sve namesti

AwaX
14.03.2009, 19:45
koliko baguje tema (ako uopste) i jel usporava iphone (tj "jede" system memory)

Ognjeni
14.03.2009, 19:58
koliko baguje tema (ako uopste) i jel usporava iphone (tj "jede" system memory)


ne baguje ali ima problema...kao sto vidis na slikama ikonice su OGROMNE ali ne mozes kliknuti bilo gde na nju nego tacno na odredjeno mesto

+ velika mana....moze stati samo 4-5 osnovnih ikonica + 2 foldera gde je SVE ostalo potrpano...znaci na 10 home screenova imas 5 ikonica !!! i nema mesta za vise..znaci nemam ni datum , ni cameru ni vreme ..moram uci u app's folder da bi to otvorio.....

BoGi91
14.03.2009, 21:20
Jel ima u cydia koji sorcue ?!

♠ ♣ ♦ ♥
15.03.2009, 04:22
ne baguje ali ima problema...kao sto vidis na slikama ikonice su OGROMNE ali ne mozes kliknuti bilo gde na nju nego tacno na odredjeno mesto

+ velika mana....moze stati samo 4-5 osnovnih ikonica + 2 foldera gde je SVE ostalo potrpano...znaci na 10 home screenova imas 5 ikonica !!! i nema mesta za vise..znaci nemam ni datum , ni cameru ni vreme ..moram uci u app's folder da bi to otvorio.....


nadam se da sada ima dovoljno informacija na Springboard-u mister Ognjeni ;D

http://img21.imageshack.us/img21/994/1503l.png (http://img21.imageshack.us/my.php?image=1503l.png) http://img12.imageshack.us/img12/6605/1603p.png (http://img12.imageshack.us/my.php?image=1603p.png)

Ognjeni
15.03.2009, 05:01
nadam se da sada ima dovoljno informacija na Springboard-u mister Ognjeni ;D

http://img21.imageshack.us/img21/994/1503l.png (http://img21.imageshack.us/my.php?image=1503l.png) http://img12.imageshack.us/img12/6605/1603p.png (http://img12.imageshack.us/my.php?image=1603p.png)

a moze i ovako....

http://img11.imageshack.us/img11/4705/1503.png (http://img11.imageshack.us/my.php?image=1503.png) http://img11.imageshack.us/img11/759/1703.png (http://img11.imageshack.us/my.php?image=1703.png)






Samo te cekam na gotovs ko zeca :D ..samo cekam kad ce da iskoci sa 3 teme :P .....meni se svidja nav ali mi smeta nedostatak ikonica.....daj kako da ubacim u nav 1 ...ovih 5 ikonica dole a da sve ostalo ostane isto..moze li to Djavolko ?

♠ ♣ ♦ ♥
15.03.2009, 06:58
Samo te cekam na gotovs ko zeca :D ..samo cekam kad ce da iskoci sa 3 teme :P .....meni se svidja nav ali mi smeta nedostatak ikonica.....daj kako da ubacim u nav 1 ...ovih 5 ikonica dole a da sve ostalo ostane isto..moze li to Djavolko ?



naravno da moze...

izbaci iz Categories aplikacije koje zelis da ti budu u dock-u, posle ih jednostavno pomeris u dock i to je to...

ZliGuja
15.03.2009, 09:48
Kako si ubacio vreme

hvala unapred

♠ ♣ ♦ ♥
15.03.2009, 10:14
Kako si ubacio vreme

hvala unapred


otpakuj zip. i sve to kopiraj u root od iNAV teme...respring -->done

PS:grad menjas u configureMe.js


http://www.zshare.net/download/570693519654dd51/

ZliGuja
15.03.2009, 12:32
Hvala uspeo sam

Ognjeni
15.03.2009, 14:30
sad sam tek video ove poslednje 2 slike...gde se vidi datum , kako to da ubacim Djavole ? :)

btw..fala za ovo

ZliGuja
15.03.2009, 14:57
Nece da mi nadje za beograd mozda nesto nisam dobro uradio ako moze pomoc
Izvini sto te gnjavim i Hvala jos jednom

♠ ♣ ♦ ♥
15.03.2009, 19:53
Nece da mi nadje za beograd mozda nesto nisam dobro uradio ako moze pomoc
Izvini sto te gnjavim i Hvala jos jednom


potrazi ovaj deo u configureMe.js i samo prekopiraj....

// The location field should be a relatively machine-legible string
// if using the default, Apple/AccuWeather parser (originally from Leopard's Weather.wdgt)
var locale = "Belgrade, Serbia" //e.g. 'Defiance, Ohio'|'Moscow, Russia'|'Ledyard, AT'|'London, UK'

ZliGuja
15.03.2009, 20:13
Pokusao sam to ali nece izbacuje mi

Not Found -?

nece da ga pronadje neznam koja je fora ali ipak hvala u svakom slucaju da te negnjavim

nemanja22
15.03.2009, 21:44
probaj ovako http://www.isrbija.net/index.php/topic,3369.msg27502.html#msg27502

ZliGuja
16.03.2009, 01:37
Pokusavao i uspem ali mi u faradejima a nemam ni slicicu vremensku
smorio sam se pa cu da ukinem vreme skroz
Hvala vam svima na pomoci u svakom slucaju
>:(

♠ ♣ ♦ ♥
16.03.2009, 06:31
Pokusavao i uspem ali mi u faradejima a nemam ni slicicu vremensku
smorio sam se pa cu da ukinem vreme skroz
Hvala vam svima na pomoci u svakom slucaju
>:(


ZliGujo, pozabavio sam se tvojim problemom malo...i pronasao resenje...
ja sam ti pripremio sve i konfigurisao na Beograd...samo otpakuj i prebaci u /private/var/stash/Themes.xxxxxx, zatim aktiviraj preko WinterBoard-a 8)

kao sto vidis, radi :)

http://img21.imageshack.us/img21/9945/1603.png (http://img21.imageshack.us/my.php?image=1603.png)



http://www.zshare.net/download/57111749eddd04b9/

ZliGuja
16.03.2009, 09:35
Doktor si
Hvala imas pice za ovo

Sve radi extra ;D ;D ;D ;D

♠ ♣ ♦ ♥
16.03.2009, 10:02
Doktor si
Hvala imas pice za ovo

Sve radi extra ;D ;D ;D ;D


opusteno 8) ;)

♠ ♣ ♦ ♥
18.03.2009, 07:00
nova modifikacija :)

http://img12.imageshack.us/img12/3273/1803f.png (http://img12.imageshack.us/my.php?image=1803f.png)

http://img13.imageshack.us/img13/6629/1903.png (http://img13.imageshack.us/my.php?image=1903.png)

http://img27.imageshack.us/img27/4245/2003.png (http://img27.imageshack.us/my.php?image=2003.png)

ZliGuja
18.03.2009, 11:21
Davaj link ;D ;D ;D ;D

♠ ♣ ♦ ♥
18.03.2009, 11:49
http://www.zshare.net/download/57211761a9014f5a/

ZliGuja
18.03.2009, 12:10
Hvala

I ako moze jos 1 pitanje gde da promenim vreme na Beograd

Hvala

♠ ♣ ♦ ♥
18.03.2009, 12:38
Hvala

I ako moze jos 1 pitanje gde da promenim vreme na Beograd

Hvala


/private/var/stash/Themes.xxxxxx/iNAV Black Edition by LuCiFeRkO.theme/Widgets/Configs/Weather-Config.js

Ognjeni
18.03.2009, 12:52
nenormalno si nenormalan Djavole pa ovo je sve na apple nivou kvaliteta :D

ZliGuja
18.03.2009, 12:58
Hvala kralju

♠ ♣ ♦ ♥
18.03.2009, 13:49
ko hoce da promeni datum na srpskom treba da uradi sledece...

/private/var/stash/Themes.xxxxxx/iNAV Black Edition by LuCiFeRkO.theme/Widgets/Clock/Digital-Clock.js

i ubaciti sledece i naravno memorisati....


if (Serb == true){
var this_weekday_name_array = new Array( "Nedelja","Ponedeljak","Utorak","Sreda","Cetvrtak","Petak","Subota" )
var this_month_name_array = new Array( "Januar","Februar","Mart","April","Maj","Juni","Juli","Avgust","Septembar","Oktobar","Novembar","Decembar" )
}


sledeci korak je...

/private/var/stash/Themes.xxxxxx/iNAV Black Edition by LuCiFeRkO.theme/Widgets/Configs/Digital Clock-Config.js

tamo potraziti ovaj deo


/*---------------------------------- Display Language Options ----------------------------------*/
/*------------------------------- Please only use one option. ------------------------------*/

var English = false;
var Serb = true;
var French = false;
var German = false;
var Italian = false;
var Spanish = false;
var Dutch = false;


i naravno posle svega toga RESPRING

http://img16.imageshack.us/img16/6164/1803.png (http://img16.imageshack.us/my.php?image=1803.png)

djosavl
19.03.2009, 00:34
Two methodes to set up your location depending on the source:
accuWeather: 'City, State' (e.g. 'Karlsruhe, Germany')
yahooWeather: 'US zip' or 'location code' (e.g. Uk Dumbarton = UKXX0663 )
var locale = "THXX0002"

Na kom sajtu ili gde vec mogu da nadjem location code za gradove u srbiji, npr Vlasotince :)

Ognjeni
19.03.2009, 01:22
Two methodes to set up your location depending on the source:
accuWeather: 'City, State' (e.g. 'Karlsruhe, Germany')
yahooWeather: 'US zip' or 'location code' (e.g. Uk Dumbarton = UKXX0663 )
var locale = "THXX0002"

Na kom sajtu ili gde vec mogu da nadjem location code za gradove u srbiji, npr Vlasotince :)


to i mene njaka do djavola !!!! za acuweather upisem Novi Sad , Serbia ..probao i Serbia And Montenegro i nece...

a za yahoo weather nema taj kod za Novi sad ( kao sto je ovaj THXX0002 za Bankok ) ima za Bg npr.

♠ ♣ ♦ ♥
19.03.2009, 01:26
Two methodes to set up your location depending on the source:
accuWeather: 'City, State' (e.g. 'Karlsruhe, Germany')
yahooWeather: 'US zip' or 'location code' (e.g. Uk Dumbarton = UKXX0663 )
var locale = "THXX0002"

Na kom sajtu ili gde vec mogu da nadjem location code za gradove u srbiji, npr Vlasotince :)


za Vlasotince nema code...ima samo za Leskovac

♠ ♣ ♦ ♥
19.03.2009, 01:31
to i mene njaka do djavola !!!! za acuweather upisem Novi Sad , Serbia ..probao i Serbia And Montenegro i nece...

a za yahoo weather nema taj kod za Novi sad ( kao sto je ovaj THXX0002 za Bankok ) ima za Bg npr.


evo ti za Novi Sad ;)

"YIXX0006"

♠ ♣ ♦ ♥
19.03.2009, 03:06
nove ikonice za iNAV temu

http://img9.imageshack.us/img9/1323/gamesg.png (http://img9.imageshack.us/my.php?image=gamesg.png) http://img15.imageshack.us/img15/8140/gamesf.png (http://img15.imageshack.us/my.php?image=gamesf.png) http://img6.imageshack.us/img6/9207/phoner.png (http://img6.imageshack.us/my.php?image=phoner.png)http://img18.imageshack.us/img18/9940/photosq.png (http://img18.imageshack.us/my.php?image=photosq.png)

djosavl
19.03.2009, 11:03
Ok za Leskovac, a na kom sajtu mogu da proveravam i menjam kodove?

♠ ♣ ♦ ♥
19.03.2009, 11:38
Ok za Leskovac, a na kom sajtu mogu da proveravam i menjam kodove?




http://weather.yahoo.com/


http://www.accuweather.com/

PS: evo code za Vlasotince "EUR|CS|YI003|VLASOTINCE|"

Ognjeni
19.03.2009, 13:25
evo ti za Novi Sad ;)

"YIXX0006"


ljubi te majka ;)...meni je izbacivao da ne moze da nadje, verovatno su neke smetnje imali

p.s. znas sta bi mogao Djavole, kad si vec modifikovao inav u black , da ga odradis skroz ne samo pocetni deo...znaci sad mi je ostalo plav dialer, onda plavo u playeru kad pustam muziku itd....znas na sta mislim ?

♠ ♣ ♦ ♥
19.03.2009, 16:11
ljubi te majka ;)...meni je izbacivao da ne moze da nadje, verovatno su neke smetnje imali

p.s. znas sta bi mogao Djavole, kad si vec modifikovao inav u black , da ga odradis skroz ne samo pocetni deo...znaci sad mi je ostalo plav dialer, onda plavo u playeru kad pustam muziku itd....znas na sta mislim ?



da li moze ovako nesto...?!!

http://img16.imageshack.us/img16/6629/1903.png (http://img16.imageshack.us/my.php?image=1903.png)


http://www.zshare.net/download/57283155ae83223b/

Ognjeni
19.03.2009, 16:29
Odlicno ......jos samo za player :)

djosavl
19.03.2009, 19:23
Ma da ubcio sam ja u elements V2 kod ali mi je sad bilo cudno sto je kod malo drugacijeg sastava od ovog, pa sam pomislio da je baza za update sa drugog izvora pa zbog toga nisam eksperimentisao! U svakom slucaju hvala najlepse na pomoci! Sad mi svi zavide kakvu masinu imam :)