PDA

Pogledati punu verziju : Problem sa Cydiom



Goxyca
03.04.2011, 19:28
Usao sam u Cydiu i pokazala mi je da imam update. Kada sam ga uradio telefon mi se restartovao i sada u cydii nemam ni jedan source, u sections nemam nista, a na serach-u mi nista ne pokazuje.
Sta da radim?!

P.S. Ni Wi-Fi mi ne radi :-/

SloboUgljevik
06.04.2011, 21:08
Ako ti wifi ne radi a prije restarta je radio onda uradi koji put hard reset pa ako nece onda reset network settings, a ako i to nece onda restore.

cosmicphunk
18.04.2011, 14:58
ja imam slichan problem sa cydia -om.
ja sam uradio update cydie, i od tad nishta ne radi.
udje u cydia i vrti onaj krug do preksutra sa porukom "loading data"
ili nekad vrti neko vreme "loading data" i ugasi se (cydia)

ponekad chak i radi, ali to je jako kratko i vrlo brzo dodje do "loading data" i onda se skrz zabagauje. za vreme tog perioda dok "radi" ustvari i ne radi:) prilikom skidanja paketa izbacuje neke errors i sl. i onda opet "loading data"

da bi cydiu naterao da proradi, moram restore da uradim, tako da sam restore 3.1.2. verzije uradio jedno 5 puta juche i otkljuchao ga sa blackrain -om, preko blackrain -a instalirao cydia i tako u krug:)

el ima neko reshenje?

u blackrain -u mi ponudi cydia i rock za instalaciju, s tim shto za rock kad pokusham da instaliram, napishe da url ne postoji.

jel mozhe da se sredi ova e*ena cydia ili eventualno neshto drugo slichno njoj da instaliram i kako???


hvala :)

cosmicphunk
18.04.2011, 20:45
proshao sam kroz sve ovo ->

http://www.isrbija.net/showthread.php?t=4691

bash po uputstvu, sve je proteklo okej, i sad imam fw 3.0 (7A341).


medjutim,
Cydia mi se identichno isto ponasha??????????? WTF???!!!

lcf13
19.04.2011, 09:27
na 3.0-3.1.2 cydia ne radi dobo, zasto NE ZNAM! dakle update na 3.1.3 i radice kako treba!

cosmicphunk
19.04.2011, 16:25
skin'o sam 3.1.3
sad tju da ga ubacim preko iTunes -a.
chime posle da otkljucham tel?
blackrain -om?
redsnow -om?

ili nechim petim? xD

cosmicphunk
19.04.2011, 17:04
ubacio sam 3.1.3,
al' blackrain ga ne otkljuchava (kapiram da radi do 3.1.2 ver ili tako neshto?)

redsnow 0.8 i 0.9 kazhe: "processing firmware..."
"unable to recognize specified IPSW."

chime da ga otkljucham sad??

instaliran je 3.1.3 ....

dado
19.04.2011, 17:13
Kada radis JB sa Redsn0w kada treba da ubacis ios na "Browse" umjesto 3.1.3 ubacujes 3.1.2, jer 3.1.3 ne moze da se jaulbreak-uje, dakle treba ti i 3.1.2 ios za JB.
A otkljucavanje radis sa "ultrasn0w" iz cydije.


Sent from my iPhone using Tapatalk

SloboUgljevik
19.04.2011, 17:15
Ultrasnow otkljucava BB koji dolazi sa 3.1.3 FW.

Brzi si dado :D

cosmicphunk
19.04.2011, 17:24
sad sam prochitao negde online da je redsnow 0.9.4 za otkljuchavanje 3.1.3.
skin'o sam redsnow 0.9.4 i za PC i za MAC
medjutim na oba ista poruka: "Processing firmware..."

"Unable to recognize specified IPSW."




AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! '6em ti iphone, sad tju da ga bacim kroz prozor:>

'el ima neko neku ideju?

EDIT:

kasno sam video prethodne 2 poruke, iznad.
stavio sam 3.1.2 na browse redsnow -a ...

pa tjemo da vidimo:)

cosmicphunk
19.04.2011, 17:26
chekaj, ja sam stavio 3.1.3 OS i sada na browse kada me redsnow pita za CURRENT OS, umesto da stavim onaj koji je upravo stavljen u iphone (3.1.3) ja da redsnow -u dam 3.1.2 na browse?

eLfid
19.04.2011, 17:32
Ne radis to valjano !!!! Da jeste 0.9.4 za 3.1.3 ali ovo `"Unable to recognize specified IPSW."
to ti je zbog toga sto pokusavas da uradis JB sa 3.1.3 Verzijom!!! Skini 3.1.2 ;) Preko nje radis JB:) evo da bi se lakse snasao:
RedSn0w (http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=7436&laid=)
A otkljucavanje ne radis preko cidije!!!! samo prati upustvo!!!!! Ako ti to ne pomogne onda ubaci Gotovu verziju aktiviranu :) mada ja bih ti prije tu predlozio jer posle restore-a nema potrebe da JB tel!!!

Ovo je ta Doradjena 3.1.3 Verzija!
http://www.isrbija.net/showthread.php?t=9908
Sve sto ti trebas je samo da odradis restore ponovo i dobices JB i Otkljucan tel sa vise opcija nego sto je obicna verzija 3.1.3 npr. multitasking,foldere,wallpaper itd itd...

cosmicphunk
19.04.2011, 17:39
pokrenut 3.1.3, ali se cydia ponasha identichno isto :(

ne znam vishe shta da mu radim, a da se sidija vrati u e6enu normalu??? :/

EDIT:

hvala eLfid:)

sad tju da uradim ponovo to shto si mi dao sa redsnow -om i sa tom doradjenom ver. 3.1.3.

idem prvo na ovu drugu varijantu doradjenog 3.1.3, pa se javim:>

eLfid
19.04.2011, 17:49
Uradi Restore sa ovim Custom FirmW...
http://www.megaupload.com/?d=S456WE17
U njemu je zadnja verzija Cidije!! nema update!!!
P.S kada zavrsis restore obavezno Set up New iPhone posle toga uradis hardreset.. zatim pokrenes cidiju :)

lcf13
20.04.2011, 10:08
A otkljucavanje radis sa "ultrasn0w" iz cydije.

ne radi se otkljucavanje carrier-a sa ultrasn0w-om! po hiljaditi put ponavljam, ovo je 2G iPhone, za otkljucavanje 2G se koristi bootneuter!

ako se vec koristi redsn0w za jailbreake, onda je jednostavnija varijanta uz redsn0w i 3.1.2 iPSW downloadovati dva bootloader bl3.9 i 4.6 ubaciti ih u redsn0w i naravno cekirati opciju UNLOCK!

po zavrsetku jailbreake-a, dobije se i UNLOCKOVAN TELEFON!

macfille
12.05.2011, 11:54
ja imam slichan problem sa cydia -om.
ja sam uradio update cydie, i od tad nishta ne radi.
udje u cydia i vrti onaj krug do preksutra sa porukom "loading data"
ili nekad vrti neko vreme "loading data" i ugasi se (cydia)

ponekad chak i radi, ali to je jako kratko i vrlo brzo dodje do "loading data" i onda se skrz zabagauje. za vreme tog perioda dok "radi" ustvari i ne radi:) prilikom skidanja paketa izbacuje neke errors i sl. i onda opet "loading data"

da bi cydiu naterao da proradi, moram restore da uradim, tako da sam restore 3.1.2. verzije uradio jedno 5 puta juche i otkljuchao ga sa blackrain -om, preko blackrain -a instalirao cydia i tako u krug:)

el ima neko reshenje?

u blackrain -u mi ponudi cydia i rock za instalaciju, s tim shto za rock kad pokusham da instaliram, napishe da url ne postoji.

jel mozhe da se sredi ova e*ena cydia ili eventualno neshto drugo slichno njoj da instaliram i kako???


hvala :)

isti problem. imam fw 3.1.3. pitanje: ako je jedino resenje JB iz 3.1.2. (a ne znam ni kako sam ga prvi put sama uradila, uz vasu pomoc, naravno), da li posle mogu da se vratim na 3.1.3?
i ako moze neko da slozi uputstvo sta sve treba da odradim i kojim redosledom? onako, detaljno i narodski :)