PDA

Pogledati punu verziju : Blokirao



redzo
26.03.2011, 18:35
E ovako,radio sam up sa 3.1 na 4.1 i sada mi na iphonu stoji samo ova slika i ništa nemogu dalje da odradim koristio sam ovaj tut. http://isrbija.net/showthread.php?t=13429 a na telefonu mi je sada samo ovo http://i55.tinypic.com/2whqcmo.jpg
MOLIM VAS POLUDEĆU

nouone123
26.03.2011, 18:38
Dobro je sve, sad samo trebaš aktivirat iUređaj.

Upali iTunes, izvuci USB kabal, vrati ga natrag i onda će ti pokazat tvoj iUređaj u iTunesu.

Nakon toga je spreman za rad :)

redzo
26.03.2011, 18:39
Sve sam probao,neće ni to i upravo mu radim limera1n

redzo
26.03.2011, 18:48
Ma ne uspeva mi ništa,ljudi pomažite

woya90
26.03.2011, 19:04
odradi sa redsn0w 5b5

redzo
26.03.2011, 19:21
ni to ne pomaže

woya90
26.03.2011, 19:40
probaj opet restore i ceo proces...mozda nesto nisi odradio kako treba...pazljivo sve odradi

zlatkokrunic
26.03.2011, 19:40
Koji ti je bb? Jel imas shsh fajlove i koje?
Probaj da sa sn0wbreeze napravis custom 4.2.1.... I ubacis custom 4.2.1... Tako ces dobiti i aktiviran i jailbreakovan iphone...

redzo
26.03.2011, 19:42
neznam kako to da odradim,ako imaš skype pa da mi objasniš,bb mi je 05.14.02-6.2_M3S2,a fw 4.1

shiza
26.03.2011, 20:35
Pa imas ovde na :
http://www.isrbija.net/showthread.php?t=13427 sve kako i sta.Ja sam odavde radio i uopste ni'e tesko da se snadjes.
A mozes samo i restore da uradis i to bi trebalo da bude to.Udjes u DFU mode
http://www.youtube.com/watch?v=bITIiGswjFI i odradis restore <shift+restore> i trebalo bi da radim.

redzo
26.03.2011, 21:24
Ništa ne pomaže

zlatkokrunic
26.03.2011, 21:56
prvo jel imas tinyumbrella? ako nemas nadji na googlu i skini ga...
onda pokrenes tinyumbrellu on ti fino ucita tvoj telefon...onda kliknes na save shsh....saceskas da sve to fino odradi (moze da potraje).
tako bi trebalo da snimis sve 4.x.x. shsh
Sada bi trebalo da imas snimljene shsh fajlove da mozes dici na 4.2.1.

skines sn0wbreeze i skines 4.2.1 firmware za 3g iphone.....
onda pokrenes snowbreeze ides na simple mode...i polako pratis upustvo...uglavnom jako je prosto... u snowbreze ubacujes 4.2.1 firmware i tako ces napraviti custom 4.2.1... on ce se pojaviti na desktopu.... pre toga snowbreeze ce ti ubaciti telefon u DFU mode.... to fino odradi...

onda ides na iTunes i SHIFT+Restore..... i tako ces dobiti jailbreakovan i aktiviran iphone....

ajde pa javljaj sta se desava....

redzo
26.03.2011, 22:13
ima snowbreeze 2.0.2 i 2.1 koji da skinem? Probaću sada da uradim i hvala na trudu.

zlatkokrunic
26.03.2011, 22:16
http://ih8sn0w.com/index.php/products/view/sn0wbreeze.snow
evo skini ga sa ovog linka...
mislim da je 2.2.1

redzo
27.03.2011, 00:24
NIŠTA OPET ISTO:crash:

redzo
27.03.2011, 00:26
Dali ima veze što mi je sim kartica bila unutra?

zlatkokrunic
27.03.2011, 00:31
nema veze sim kartica...

pa stani....
jesil sve odradio?
odradio si restore? i opet ti stoji ona ista slika?

pokusaj u tinyumbreli da kliknes na EXIT RECOVERY...jel proslo?
ako nije:
imas li redns0w? 09.6b5? pokrenes redsn0w i instaliras CYDIA...
(mozda si to vec pokusavao) ali hajde opet ako te ne mrzi....

redzo
27.03.2011, 07:06
Probaću večeras,pošto sam na poslu danas sve do 20 h...i baš me nervira sad što nemogu da rešim ovaj problem,a treba mi tel. ,a juče sam od 13 h bio na netu i izgubio sam celi dan,i nisam rešio problem...

woya90
27.03.2011, 08:08
@zlatkokrunic - prvo: shsh se cuvaju samo da ukoliko zelis da odradis downgrade tipa sa 4.2.1 na 4.1, drugo: i ako ima BB 5.14 onda mora da dize na 6.15 jer za 5.14 ne postoji unlock i nema potrebe da ubacuje custom...

@redzo: odradi ovaj tutorijal...znaci prosto je neverovatno da ti nista nije pomoglo...
http://www.isrbija.net/showthread.php?t=14265 ...i da... kad ti bude radio restore izbacice ti gresku 1014 tako nesto...onda otvoris tinyubrella-u i ides exit recovery... i zatim nastavis kako ti tut kaze

zlatkokrunic
27.03.2011, 11:56
@woya90 mora da ima shsh i za downgrade i za upgrade...a za 6.15 bb nisam mu rekao da ga instalira jer ne znam odakle je covjek mozda ga koristi na svojoj mrezi pa mu uopste i ne treba 6.15 bb, tj mozda mu ne treba otkljucavanje...
a custom sam mu rekao da ubacuje zato sto se meni desila ista stvar, telefon mi je zablokirao i nista nije htio da prihvati jedino mi je pomogao custom snowbreeze....

@redzo mozes odraditi i ovaj tutorijal sto ti je voja rekao ako tebi treba otkljucavanje telefona...a izgleda da ti treba?

redzo
27.03.2011, 13:12
Iz Vr. Banje sam...Ma pokušaću sve samo da odblokiram tel. Hvala vam na trudu,javljam vam večeras šta sam uradio

woya90
27.03.2011, 17:55
@zlatkokrunic... opet ti ponavljam: NE TREBA MU ZA UPGRADE SHSH...valjda postoji neko informisaniji i sa vecim znanjem od tebe ovde... isto tako i za 6.15... da ga koristi na njegovoj mrezi ne bi imao taj problem jer bi mogao da aktivira telefon sa svojom karticom...

miodrage
27.03.2011, 19:58
woya90: gresis, SHSH treba i za upgrade na svaki sistem koji Apple trenutno ne potpisuje (a potpisuje trenutno 4.3 i 4.3.1). E sad, posto se radi o 3G, za sve ispod 4.x mu ne treba SHSH, a oni za 3G i ne postoje!

woya90
27.03.2011, 20:22
decko ima 3G... tako da mu je 4.2.1 poslednji FW koji moze da instalira...tako da apple potpisuje i 4.2.1 za 3G i za 4.2.1 mu ne treba shsh da bi ga update-ovao...

zlatko mu je lepo rekao da sacuva shsh... jer bi mu to koristilo... ali smao hocu da napomenem da to sto je on njemu rekao da digne na custom 4.2.1 za to mu ne trebaju shsh sacuvani da bi to odradio... to je moja poenta...

miodrage
27.03.2011, 21:08
Ok, nisam sve citao, tu si ti u pravu. Ali generalno, nisi :D

woya90
27.03.2011, 21:53
pa ja svo vreme o tome i pricam... nisam pricao generalno...
ali opet i da sam pricao generalno...nekako je logicno da ako on ima sacuvane shsh da sa najnovijeg recimo spusti na bilo koji stariji da moze da prelazi sa jednog na drugi.. kako god hoce da li na nizi ili na visi...

i obicno kad se pita da li imas sacuvan shsh pita se da se vidi da li mozes DA SPUSTIS FW a ne da ga podignes na neki veci jer je u 99% slucajeva taj koga pitaju vec na najnovijem

redzo
27.03.2011, 23:31
U,SUPER HVALA VAM :vb_happy:,I nezanam kako da vam se zahvalim,osim možda ovako :vb_cheers: sve sam završio i otključao,sada imam na cydia neki br. 3 ,verovatno neki update,i još jedna stvar,nema mi ni jedne aplikacije koju sam imao,ni teme,ni pesme,ništa mi nema...

redzo
27.03.2011, 23:32
E,super,Zlatko vidim da si tu,Hvala ti na trudu....

zlatkokrunic
27.03.2011, 23:37
E drago mi je da si sve odradio...
Naravno da nemas nista od ranijih aplikacija na telefonu, ti si odradio restore..i tako si sve pobrisao sa svog telefona...sada ti je kao nov...;)
Uzivaj...

redzo
27.03.2011, 23:41
Aha,znači sada sve iz početka....Ali o.k je to,važno da sam ga sredio....Hvala još jednom

woya90
28.03.2011, 00:07
zahvaljujes se na http://www.isrbija.net/images/beattitude/buttons/post_thanks.gif

drago nam je sto si uspeo..uzivaj sad