PDA

Pogledati punu verziju : Jailbreak and unlock Iphone 3g



bobo_zgb
26.03.2011, 17:55
Pozdrav ekipa molim pomoć. :D

Želio bih napraviti JB i unlock na svom
Iphone 3g.


Trenutno mi je gore :Software 4.2.1.
Modem firemware je 05.15.04
Platforma koju koristim je Windows 7

Znači kad sam normalno sve napravio putem redsn0w-a
i dodao ultrasnow iz cydie uređaj nije mogao pronaći mrežu. :smrc:

Hvala unaprijed ;)

.stefan
26.03.2011, 18:03
Naravno da nije,zato sto si podigao bb na najnoviji i zakljucao si telefon...

Nema unlock za taj bb jos uvek...

Jedino resenje ipadov 6.15...o njegovim manama je vec pisano mnogo puta

bobo_zgb
26.03.2011, 18:31
Koje je onda pravo rjesenje,dali ima kakav tutorijal ili nesto?


Poslano sa Tapatalk

.stefan
26.03.2011, 18:34
Da li si upoznat sa manama 6.15 bb-a,tipa ne radi gps,battery drain...itd?

bobo_zgb
26.03.2011, 18:43
Upoznat sam da ne radi GPS a za
"baterry drain" nisam baš upoznat .
Imali još nekih problema ili ???

nouone123
26.03.2011, 18:46
Meni jedino GPS ne radi na 06.15.00, baterija i to je ok, to je to od problema što se tiče 06.15.00

Ako ti nije potreban GPS onda Stavi 06.15 i napravi Unlock i bit ćeš zadovoljan ;)

bobo_zgb
26.03.2011, 18:48
Ahaa,,, ok

Može onda pomoć pri dizanju baseband-a?

Mislim da mi pošalješ odakle da što skinem ...

Hvala Vam

.stefan
26.03.2011, 19:18
evo:

http://www.ijailbreak.com/applications/how-to-jailbreak-and-update-your-iphone-to-unlock-ios-4-2-1-with-redsn0w-0-9-6b5/

duka83
27.03.2011, 18:39
Dohvatio sam se nekog 3g 8gb na njemu je trenutno 4.2.1 a BB mu je gore poenuti 06.15.00, koliko vidim otkljucan je sa nekim SAM-om, GPS i ostalo koliko vidim rade... Mada sam fon malo steka u nekim trenutcima... da li se moze vratiti na 3.1.3 i normalno JB i otkljucati mislim da mu radi sve? Hvala

apple-freak
27.03.2011, 18:56
ako ti je baseband 06.15 nema nacina da ga downgrade-ujes....za sada

woya90
27.03.2011, 19:06
imas sanse ako ti je bootloader 5.8... ako ti je iznad toga onda ne mozes tako da koji god FW stavis neces moci da ga otljucas...

Demonix
27.03.2011, 22:57
Dohvatio sam se nekog 3g 8gb na njemu je trenutno 4.2.1 a BB mu je gore poenuti 06.15.00, koliko vidim otkljucan je sa nekim SAM-om, GPS i ostalo koliko vidim rade... Mada sam fon malo steka u nekim trenutcima... da li se moze vratiti na 3.1.3 i normalno JB i otkljucati mislim da mu radi sve? Hvala
Može, sve sem GPS-a naravno.

SloboUgljevik
28.03.2011, 09:48
@duka83
Skini f0recast, prikaci telefon na komp, pokreni forecast i javi nam koji ti je bootloader.
Evo link za f0recast
http://ih8sn0w.com/index.php/welcome.snow

baX
26.04.2011, 02:52
Imam iPhone 3g sa iOS 4.2.1 na njemu...basebande je 6.15..Htio bih da "reinstaliram" OS 4.2.1 ili da se spustim na 4.1 posto sam procitao da GPS radi na 4.1 iako je baseband 6.15..Takodjer sam ostao bez iPod ikone/aplikacije i Cydie..Zelio bih da uradim rejailbreak na 4.1 ili ako ne mogne onda ponovo na 4.2.1 i naravno da li je moguce otljucavanje posto mi na f0recast izbacuje sljedece:

http://img824.imageshack.us/img824/9111/201104260142f0recastv.th.jpg (http://img824.imageshack.us/i/201104260142f0recastv.jpg/)

Molio bih da mi odgovorite sta da radim...Unaprijed zahvaljujem

Byakuya
26.04.2011, 03:08
Mozes da se vratis na 4.1 nije nikakav problem...ali sa bb 6.15 ti nece raditi GPS ni na 4.1...jednostavno izgubio si za sada tu mogucnost...

baX
26.04.2011, 03:11
Hvala...pomogao si u dilemi :D nista ostaje da cekam dok ovi iz Dev tima ne naprave nesto