PDA

Pogledati punu verziju : Iphone 3g-digitazer ili LCD???



zli
16.03.2011, 06:43
Poenta price je sledeca:imam Iphone 3g 16Gb i prosule su mi se par kapi instant kafe u predelu slusalice, telefon je normalno i dalje radio samo sa malo slabijim zvukom u slusalici.S obzirom da sam do sada posedovao vise Apple uredjaja i do pre par god. drzao radnju mobilnih telefona usudio sam se da sam otvorim, veoma oprezno, telefon i da vidim koliko je kafe uslo u tel.Medjutim nista nije bilo strasno tako da sam flet 1,2,3 lagano skinuo, odvoji ceo display, pogledao o cemu se radi, takodje lagano vratio sve fletove, kad ono.....na display nema nista, inace telefon normalno zvoni, vibrira, poruke itd ali je disply crn...Posetio sam razne forume i video da je vise njih imalo isti problem nakon zamene digitazera ili LCD, pa cak i nakon samog otvaranja tel radi brisanja prasine.Ukoliko neko ima resenje ili odgovor unapred bih bio zahvalan....Pozzz...za sve clanove i administratore....sajt je za nase prostore izvaredan...Hvala

davor
16.03.2011, 09:22
Nisi dobro vratio kablove
Probaj malo jace

dulenbg
17.03.2011, 00:22
problem do flet kablova...proveri njih opet

.stefan
17.03.2011, 00:30
Nisi kabl 1 zakacio kako treba,on je malo zeznut pri zatvaranju,budi siguran da si njega lepo zakacio

zli
17.03.2011, 03:28
Drustvo Hvala svima na savetima, ali sam pronasao problem....Svi fletovi su vraceni kako treba, jer i sam ne znam koliko sam puta proverio da li je sve u redu, a narocito na flet 1....Malo je cudno ali upotrebicu izraz da je telefon "zaglupavio", jer cim sam, verovali ili ne, pretisnuo "restore" u Itunes kako bih povratio prvobitno stanje jer mi je to ostalo kao poslednja besplatna alternativa, display se upalio... u svakom slucaju od sada cu cesto posecivati ovaj forum...A da i negde sam na forumu procitao, mozda bas i nije ovo sekcija za tu temu, da je neko pokrenu pitanje izrade aplikacija za IPhone s obzirom da za Android vec ima nasih ljudi koji to prave...Tako da podrzavam zalaganje za izradu aplikacija i prikljucujem se tome....Pozzz i jedno V E L I K O Hvala za trud,savete i pomoc clanova...Administratori samo napred....Pozz...

.stefan
17.03.2011, 13:00
Samo sto si sa tim pritiskom na restore mogao vrlo lako da zakljucas telefon u slucaju da nije simfree...

dulenbg
17.03.2011, 14:35
haha :D ali bice da je sim free..jer,da nije,sad bi bilo "ljudi,pomoc!" :D