PDA

Pogledati punu verziju : greska 1015 na 3g



swedaver
16.03.2011, 02:41
izlazi greska 1015 nemogu napraviti resture u i tunesu

darkozlopi
16.03.2011, 13:48
Nista strasno "tiny umbrella" resava problem. ignorisi gresku i ako ti ostane u recovery mode udjes u tiny umbrella i ides na "Kick device out of recovery" ili "Exit recovery", i to je citava filozofija ;), a on je inace odradio restore.

komsa
16.03.2011, 14:32
kada stignes do 1015 tebi je restore vec gotov...................samo ga izbaci.........

swedaver
16.03.2011, 22:47
hvala na odgovoru uradjeno

locoboy
04.04.2011, 21:00
ja malo kasnim sta da radim kad izbacim uz pomoc tiniumbrele???? pomagajte inace sam imao 421. - 6.15. pa procitao ovde da moze da se spusti na 313 al ostaje ovaj 6.15. e sad pokusavam da ponovo vratim na 421 al nece nesto stalno mi izbaci ono na ekranu itunes i usb kabl a u itunes mi pokazuje ovu gresku 1015

darkozlopi
04.04.2011, 21:23
Verovatno si ubacio oficijalni 4.2.1, trazi custom 4.2.1 ;)

locoboy
05.04.2011, 00:14
uspeo sam !!! sa custom nego koja je razlika izmedju custom i ovog restore

dado
05.04.2011, 00:50
Custom fw ne update-uje baseband, i radi hactivation (ukoliko nemaš matičnu sim karticu).

inturbulencija
07.11.2011, 15:16
Ljudi poludeo sam pomagajte restore nece da mi uradi pravio sam i custom pa sam uspeo da ga aktiviram ali nije hteo da mi nadje mrezu sta da radim dajte neki link???

darkozlopi
07.11.2011, 15:38
Koji ti je bb, fw... napisi malo detaljnije problem.

inturbulencija
07.11.2011, 15:46
06.15 4.2.1

inturbulencija
07.11.2011, 15:47
radio sam sa onim snowbree kako vec :D
ali nista umesto jabuke mi se kada upalim pojavljuje snezna nazovimo je jabuka ne znam brate mucim se tu kao ****** a nemam zivaca za to :D

darkozlopi
07.11.2011, 16:04
zato sto si pomocu snowbreeze napravio custom, zato ti se sada pojavljuje umesto jabuke snezna pahuljica, ali to zanemari. sta se desava kada ga upalis?

inturbulencija
07.11.2011, 16:06
ne pepoznaje mi Wi fi i nece ni karticu mts a sve radi normalno

darkozlopi
07.11.2011, 16:07
jesi insalirao ultrasn0w iz cydia?

inturbulencija
07.11.2011, 16:09
nisam ne znam kako se to radi

darkozlopi
07.11.2011, 16:15
uh... udes u cydia na telefonu pa videces u donjem delu ekrana pise "manage" udjes tu pa onda "sources" pa u gornjem desnom uglu "edit" pa "add" i dodas ovaj repo http://repo666.ultrasn0w.com pa "add sources". kada to uradis udjes u taj sources i iz njega instaliras ultrasn0w, resetujes tel i nakon toga ces imati mrezu.

inturbulencija
07.11.2011, 16:15
pise mi network not available

a za to mi treba wi fi zar ne?

pise mi kada sve to uradim Did not find Repository

zlatkokrunic
07.11.2011, 16:22
Mozes instalirati ultrasn0w i bez wifi.,,ako ti vec ne radi...

Ukucaj na youtube...
"How to install ultrasn0w without wifi iphone 3g"
Naci ces upustvo.,

inturbulencija
07.11.2011, 16:42
jel imas neki link izvini sto te cimam ali ovo sto sam nasao se nista ne vidi :(

darkozlopi
07.11.2011, 16:46
http://www.isrbija.net/showthread.php/19186-otkljucavanje-3g-sa-ultrasnow-bez-prikljucka-na-wifi-kako?highlight=ultrasn0w+wifi

inturbulencija
07.11.2011, 16:53
joj ubices me :/ skinuo sam beb ultrasow kako sada pomucu kog programa da ga aktiviram izviniiiiiiiiiii :(

darkozlopi
07.11.2011, 17:04
evo to jos dva uputstva pa polako ;)

http://www.hotlink24h.com/how-to-unlock-iphone-3g3gs-using-ultrasn0w-1-2-without-wifi-with-cyder-ii.html

http://www.ithinkdiff.com/how-to-unlock-iphone-3g3gs-with-ios-4-using-ultrasn0w-0-9-3-without-wifi-with-cyder-guide-86123/

inturbulencija
07.11.2011, 17:34
brate a gde da skinem plist i unlocker?

inturbulencija
14.11.2011, 17:34
Ljudi imam 3g i nemam wi fi ako je neko radio sa cyderom moze li mi objasniti kako to funkcionise posto imam problem sa otkljucavanjem ne vidi mi mreze a instalirao sam ultrasnow???

dado
14.11.2011, 17:42
Koji ti je baseband na iPhone-u?

inturbulencija
14.11.2011, 17:53
6.15.00 valjda

sigurno taj je

dado
14.11.2011, 18:10
Skini poslednju verziju ultrasnow-a u .deb formatu...
A evo pogledaj ovaj video kako da instaliraš ultrasn0w bez wifi.
obkP92uUwZE

inturbulencija
14.11.2011, 18:24
a kja je poslednja ja aima 1.2?

dado
14.11.2011, 18:28
1.2.4 je poslednja čini mi se.

bekilence
15.11.2011, 20:16
Probaj da priblizis telefon ruteru pa onda pokusaj da nadjes wi-fi mrezu.
I meni je dosta oslabio wi-fi kad sam podigao bb pa moram bukvalno na 10 cm da priblizim tel. da bi nasao mrezu.

ul71m0
15.12.2011, 21:37
Upao mi u recovevery mod i nece da izadje ni sa tinyumbrella a ne mogu da ga pokrenem instalaciju jer nece ni u dfu mod, zato sto kad je u recover i na usb ne mogu da ga iskljucim da bih odradio ono za recovery, a kad idem samo shift + resotre sa tim 4.2.1 sto sam napravio u snowbreeze nece da krene restore nego samo stoji preparing iphone for restore...

dechak
16.12.2011, 00:35
Zakaci tel na racunar, Pritisni POWER i HOME dugme kad cujes ono "klik" na komp pusti oba i samo pritisni POWER dugme, trebalo bi da izadje iz recovery mod-a, onda ireb pa u DFU i radi restore

ul71m0
16.12.2011, 22:11
Znam sta je dfu mod, al ovaj nije reagovao uopste, pored toga sto je power dugme zezalo upao je u recovery loop sto je ireb sve popravio!
Hvala na odgvooru :)

ensm
14.02.2012, 23:41
imam 3gs.
kad idem na resotre izbaci mi gresku 1015.kako pise u
TinyUmbrella prvo sam telefon prebacio u DFU mode, (10sec drzao power i mode button pa posle samo mode) i posle toga sam uradio fix recovery i to je izvrsio :Fix Recovery has finished. Allow device to reboot. posle toga drzao sam power i mode duze al se nista nije desilo samo kod pustim to se pojavi ovakva slika http://cdn.jaxov.com/wp-content/uploads/2011/05/iPhone-Recovery-Loop.jpg
pomoc ljudi.

zoky099
16.02.2012, 23:50
Kad se pojavljuje greška 1015 to je tel. zapeo u recovery modu,
riješenje: uzeti Recboot i ''izvadit'' ga iz recovery-a, i to je to :)

ensm
17.02.2012, 16:22
stalno mi u recboot-u izbacuje da telefoni nije povezan a jeste vidi ga i u itunes-u.
recoot izbacuje: RecBoot @ 15:18:21 -> connect - fail

zoky099
17.02.2012, 18:18
Dok je recboot upaljen, probaj ištekat kabal pa ponovo uštekat..
ja evo baš sam sinoć riješavao isto jedan 3g, izbacivao je 1015, pokrenio samo recboot, on ga ''izvadio'' iz recovery-a i normalno digao softver do kraja.