PDA

Pogledati punu verziju : nece da nadje mrezu 3g 16gb



Ziki
10.03.2011, 01:40
ljudi jel moze pomoc imam 3g 16gb.fw 3.1.2,bb 6.15.00 nemoze da mi nadje mrezu jel zna neko mozda u cemu je problem sta da radim da mi proradi kartica

iphonetouch
10.03.2011, 01:43
Da li si instalirao ultrasn0w iz Cydie?

Ziki
10.03.2011, 02:08
jesam,pazi mreza nekad dodje,a nekad je nema 2 dana neznam sta moze da bude

dulenbg
10.03.2011, 02:55
mislim da je problem zbog tvog BB koji imas...

Byakuya
10.03.2011, 11:31
probaj da reinstaliras ultrasnow...

Ziki
10.03.2011, 23:14
mislis kad bi reinstaliro ultrasnow da bi normalno radio,posto nekad dodje mreza pa je nema

Byakuya
11.03.2011, 02:19
kazem ti probaj...nista te ne kosta...deinstaliras,restartujes tel pa instaliras...pa ces videti na cemu si...

Ziki
11.03.2011, 03:19
probo sam ali nista a kizite mi posto mi je sad fw 3.2.1 a cydiji mi pise za shsh 4.0,4.0.1,4.0.2,4.1,4.2.1 jel moze da se desi da je zbog ovoga

dulenbg
11.03.2011, 13:31
ja mislim da ima veze...uradi onda restore...koji FW imas?
P.S aha,evo procitao sam da imas 6.15...pa ne znam sta da ti kazem,ja na mom drugom iphone-u imam taj 6.15,i isto mi se desava...znaci imam mrezu,pa je nemam,slabo mi nadje wifi tako da...mislim da nam nema spasa :( taj 6.15 je sam po sebi uzas FW tako da...

Ziki
11.03.2011, 22:47
znaci do njega je pa mi zato tako radi mreza cas je imam cas je nemam

dulenbg
12.03.2011, 02:42
pa da...jbg :(