PDA

Pogledati punu verziju : Savet, predlog...? :)



iMicko
09.03.2011, 23:23
Nisam više toliko upućen što se tiče šta može na 3G da se stavi i da li secka, radi dobro, trokira itd.
Pa me zanima, ako može neko da me posavetuje(jer dobra većina aplikacija zahteva 4.0 softver) šta može da ide na 3G...?
Znam samo da nekome trokira dosta sa tim, čuo sam da se isključi background i wallpaper pa onda može al' nekome i ne može.
Pa ako može neko da me posavetuje šta da radim u vezi toga...? Samo nemojte da mi govorite da ostajem na 3.1.2. jer mi se smučilo stvarno. Sve više i više(dobrih) aplikacija zahteva taj minimum od 4.0...
Hvala unapred svim ljudima dobre volje! :D

SloboUgljevik
09.03.2011, 23:58
Napravis custom 4.2.1 sa snowbreeze i onda u cydia iskljucis wallpaper i trebao bi da leti.
U svakom slucaju ti mozes eksperimentisati do mile volje posto imas sve shsh :D

dulenbg
10.03.2011, 00:00
http://www.isrbija.net/showthread.php?t=13427

odradi ovo i nema glava da te boli

iMicko
11.04.2011, 01:59
A je l' znate gde ima tutorijal za 3G na 4.2.1...? :)
FW mi je 05.11.07

DinoBg
11.04.2011, 02:12
http://ih8sn0w.com/index.php/welcome.snow
Odavde skini snowbreeze
http://www.iphonefirmware.com/firmwares-download/
ovde nadjes firmware 4.2.1 skines i njega
Pokrenes snowbreeze ubacis firmware sto si skinuo izaberes simple mode ispratis ostalo do kraja, kad zavrsis snowbreeze ce ti napraviti custom firmware(na desktopu)... Udjes u dfu mode objasnice ti kako pokrenes itunes drzis shift i kliknes restore ubacis taj custom sa desktopa i to je to na kraju samo iz cydie instaliras ultrasnow :)
Nadam se da si skontao nesto ako ne pitaj :)

iMicko
12.04.2011, 01:36
Ok, nemam pojma. 'ladno sam zaboravio da uradim JB... Da li ima tutorijal od reči do reči polako da se objasni da ne zeznem nešto...?

SloboUgljevik
12.04.2011, 08:18
http://www.yourdailyapple.net/2011/02/tutorial-how-to-jailbreak-and-preserve-your-baseband-with-sn0wbreeze-and-ios-4-2-1/

Eto, slikovito objasnjenje :)

iMicko
12.04.2011, 15:25
Iz trećeg puta sam uspeo iz DFU da restore-ujem. :D Za sada ide dobro. Videćemo posle. :)