PDA

Pogledati punu verziju : Multitask



dulenbg
08.03.2011, 01:05
interesuje me kako da instaliram multitask na 3g-u?

mallena
08.03.2011, 01:07
Koji fw?Ako je 4.xx onda ga vec imas dva puta pritisni home dugme

dulenbg
08.03.2011, 01:09
4.1 custom ali bez wallpaper-a i multitaska,samo batery percent....znaci da li je ikako moguce instalirati samo multitask?

CJay
08.03.2011, 01:17
mislim da postoji dodatak u cydiji koji omogucava mt...zToggle, ako se ne varam...ali nisam siguran da li ce raditi u tvom slucaju, ne znam da li moras da imas instaliran mt po defaultu, pa ga ovo samo pali/gasi...mozes da pokusas...

dulenbg
08.03.2011, 01:36
da da,to sam i ja mislio...cisto sumnjam da moze,ali pokusacu...uzasno me iritira kad sednem da igram igricu a zazvoni mi fon i naravno sve ponisti :brickwall:

Demonix
08.03.2011, 01:51
Ako ne uspeš sa zToggle, probaj MyOS, provereno radi ;)

dulenbg
08.03.2011, 01:55
gledao sam ztoggle ali nista nema da pocinje sa multi :(
kako ide repo za taj myos??

chunga
08.03.2011, 02:01
Evo ti link i samo prati tutorijal. Ja sam tako sebi aktivirao i multitasking i home screen. Ne treba ti nikakav program.

http://www.youtube.com/watch?v=6U399580UIo

dulenbg
08.03.2011, 02:12
chunga,odgledao sam ceo tutorijal,ali ja u onom N82AP.plist nemam opciju da ukljucim i iskljucim multitasking :(
e sad,jel treba ja rucno da mu dodam ili sta??vidim da je lk napisao da koristimo redsn0w za multitask.....

Demonix
08.03.2011, 02:26
kako ide repo za taj myos??
Imaš ga na xSellize.

http://cydia.xsellize.com/

dulenbg
08.03.2011, 02:39
aj probacu...a sta mislis jel mogu preko redsn0w da instaliram multitask,posto secam se da kad sam radio restore tamo ima opcija da cekiras da instaliras multitask??

Instalirao sam myos ali ne znam sta dalje...kad sisnem dva puta home button nista se ne desava...e sad,jel treba nesto da odradim ili mi treba winterboard posto ga nemam instaliranog??

chunga
08.03.2011, 14:34
chunga,odgledao sam ceo tutorijal,ali ja u onom N82AP.plist nemam opciju da ukljucim i iskljucim multitasking :(



Pa i ne treba ti opcija, nego uneses onaj tekst ako ne mozes preko iFile na iPhone-u mozes da ga izmenis i uneses preko iFunBox na kompjuteru tako sam ja uradio. Evo ti drugi tutorijal bolje je objasnjeno.

http://www.youtube.com/watch?v=rA2qhnsFGvk

miljanx
08.03.2011, 16:06
samo redsn0w-om odradis ponovo jailbreak i pri tome stikliras i multitasking....... i to je to