PDA

Pogledati punu verziju : 3g Problem.. nece da prepozna mrezu



marinkovp
06.03.2011, 09:17
posedujem iphone 3g 16gb... e sad radio je ali moj drug ga je koristio i kome sam treba da prodam uradio je reset i kaze mi da nece da radi posle toga.. ja podigne restore 4.1 taj jedino i prihvata i preko cydia-e swe uradilm ono ultrasnow ali nece da mi prepozna karticu msm nmgu da zowem i da primam pozive.... evo jedne slike da vidite o cemu se radi.. i ako mozhete da mi pomognete da to resim... hvala punoo

rikee
06.03.2011, 09:59
Pa zeznuo si kod update-a...5.14 modem ne moze da se otkljuca. Preko cydia instaliraj fuzzyband i ako ti daje opciju odradi downgrade basebanda...ako ne moras da ga dignes na 6.15, ali tada nece hteti da ti radi gps

marinkovp
06.03.2011, 10:31
Znachi samo gps nece da radi a ostalo swe hoce? i kako cu posle moci da aktiviram iphone msm da mogu da zowem itd... moram preko GPRS?

e sad probao sam da ubaci 4.2.1 i kazhe da ne mozhe poshto nije taj firmware.... nzm shta da radim.. da ga update preko utunes pa tek onda da radim restore na 4.2.1?

Demonix
06.03.2011, 16:27
Ne ubacuj 4.2.1, napravićeš još veći problem sebi.

Najpametnije da sačekaš nedelju-dve jer bi uskoro trebalo da izađe novi ultrasn0w koji će ti otključati telefon.
Ako ti je to mnogo, možeš da podigneš na 6.15.00, ali to nije pametno iz više razloga (ne radi GPS, baterija slabije drži, ponekad WiFi prestane da radi), a taj proces se ne može nikako poništiti.

komsa
06.03.2011, 16:35
taj kome si prodao nije uradio reset nego update..........:eek:

nisi trebao primiti tel nazad ako si mu rekao da telefon nije simfree.....

marinkovp
06.03.2011, 20:07
Ne ubacuj 4.2.1, napravićeš još veći problem sebi.

Najpametnije da sačekaš nedelju-dve jer bi uskoro trebalo da izađe novi ultrasn0w koji će ti otključati telefon.
Ako ti je to mnogo, možeš da podigneš na 6.15.00, ali to nije pametno iz više razloga (ne radi GPS, baterija slabije drži, ponekad WiFi prestane da radi), a taj proces se ne može nikako poništiti.



Znacu najpametnije je da sacekam par dana dok izadje ultrasn0w ida to odradim.. meni sad iphone extra radi swe je ok samo sto nemam mrezu.... nista sacekacu i kad izadje uradicu to nadam se da ce raditi.... a da li ce sigurno za 2 nedelje da izadje da ne potraje to malo duze?

Demonix
06.03.2011, 20:15
To niko ne može da zna u ovom trenutku.
Zna se da je pronađen način da se otključa (http://twitter.com/MuscleNerd/status/42210806158458880), ali i da je iPhone4 unlock prioritet i da pre njega neće izaći sigurno.

miodrage
06.03.2011, 21:59
Ima nacin ako neko hoce da experimentise. Naime ima UltraSn0w 1.3 beta, ali niko ne zna zapravo o cemu se tu radi. Pa ako neko sme da se zeza...

nenad87
06.03.2011, 22:31
Tu se radi o jednoj da izvinete "zajebanciji". Pogledaj malo po netu i videces da kad ga instaliras pojavi se samo neka slika, kao presli smo te ili tako nesto slicno, video sam to pre na nekom stranom forumu. TAKO DA NEMA RESENJA, SVE DOK DEV-TEAM NEIZBACI A ONDA CE SVI ZA TO CUTI JER CE VELIKA VECINA O TOME PRICATI I PISATI.

Demonix
07.03.2011, 00:14
Ima nacin ako neko hoce da experimentise. Naime ima UltraSn0w 1.3 beta, ali niko ne zna zapravo o cemu se tu radi. Pa ako neko sme da se zeza...
Misliš na ovo? (http://www.isrbija.net/showthread.php?t=17434) :D

miodrage
07.03.2011, 00:52
E vidi vraga, nisam znao da je to. Izvinjavam se stvarno!

marinkovp
02.04.2011, 20:48
Da li ima nekakwih promena da li mozhe neshto da se uradi??? Msm da li je izashao unlock za moj problem ???

Byakuya
02.04.2011, 22:11
kada se to tebi desilo, mislim da si digao bb na onaj koji ne moze da se otkljuca sem da se ide na 6.15?