PDA

Pogledati punu verziju : Pocetak



shiza
05.03.2011, 15:09
Pozdrav,pokusavao sam da nadjem na forumu,ali bezuspesno.Imam Ip 3g v3.1.3<7e18> firmware je o5.12.o1
Interesuje me kako mogu da ubacim i gde da nadjem sledece aplikacije : Za video recorder,za facebook chat,za skype,za melodije poziva i poruka<ako je moguce>,ako moze snimanje razgovora i za poruke ako je moguce da imam mogucnost prebacivanja u komp.Hvala unapred

Rakic90
05.03.2011, 15:13
Video recorder u cydia-i.

Facebook i skype, regularno kao besplatne aplikacije u AppStore-u.

Snimanje razgovora nije moguce, a poruke se automatski prebacuju u kompjuter sync-ovanjem sa iTunes-om.

shiza
05.03.2011, 15:16
Sve je to lepo sto si mi rekao,ali da li postoji neki tutorijal ili tako nesto,posto ne znam bas sa tim dobro da radim.I da,jos nesto,da li postoji opcija da se namesti bluetooth kao i mms?

dulenbg
05.03.2011, 21:05
matori imas opciju search

shiza
08.03.2011, 00:00
Znam da ima i trazio sam,ali ne mogu da nadjem to sto mi treba.Pa ako neko moze da pomogne bio bih mu jako zahvalan.

davor
08.03.2011, 00:05
Imas na youtube dosta oko toga , malo je teze to slovima sve objasniti
Pokusaj pa sta ne uspes ti pisi
;)

nenad87
08.03.2011, 11:40
Pa nema sta tu specijalno da se objasnjava, napravi profil na apple storu, imas ikonicu na telefonu klikni na nju onda search, nadji recimo fejs, i skype klikni na njih i download, sacekas malo i instalirace ti se na telefon. Sto se tice video poziva moras da jailbreakujes iphone, a posto ocigledno bas slabo baratas sa iPhonom ja bi ti preporucio da ti to odradi neko drugi, ili da odvojis 2,3 dana da precitas brdo tema na ovom forumu pa da naucis. Takodje sto se tice melodija mislim da ti treba bitesms, nisam siguran ali mislim da i za njega moras da imas jailbreak.
Nadam se da sam ti malo bolje objasnio.

shiza
10.03.2011, 00:49
Pa ne znam,napisao sam sve sto ima.Sada sam isao na cydiu pa na search i kucao cycorder za snimanje video,i instalirao sam i ugasio mi se tj restartovao phone.Jel to tako treba?Jel mogu tako na search sve stvari da nadjem ako ih nadjem ovde na forumu kako se zovu i samo instaliram posle???

Demonix
10.03.2011, 00:57
Jel to tako treba?
Ne. Koliko znam, taj CyCorder je uvek bio bagovit.


Jel mogu tako na search sve stvari da nadjem ako ih nadjem ovde na forumu kako se zovu i samo instaliram posle???
U principu da, bar što se tiče Cydia aplikacija (za razliku od regularnih, AppStore aplikacija), pod uslovom da imaš ubačen repo (http://www.isrbija.net/showthread.php?t=3107)na kome se nalazi aplikacija koju tražiš (xSellize je tu verovatno najkorisniji).

Za Bluetooth potraži iBlueNova, a za video probaj Video Recorder (i jedno i drugo kad ubaciš xSellize repo).

shiza
10.03.2011, 01:05
Ja sam ga instalirao i bas je spor,ne znam ko'i da instaliram,a kako da znam da li imam repo?Jel to tamo kada udjem u cydiu pa mi pise
Isao sam u cydiu pa na manage/sources i imam : hackulo.us ; bigboss,modmyi.com.repo666ultrasn0w.com telesphoreo tangelo i neki zodTTD & MacCiti

Imam aplikaciju AppStore,sada sam video ikonicu.Kako ide preko nje?Isto kao i preko Cydie?
sori sto mozda pitam ovakva pitanja,ali ne znam jos uvek nista.Hvala u svakom slucaju.

dulenbg
10.03.2011, 02:51
svaki repo kojeg imas se nalazi u manage pa sources..kucaj u search installous i sve skidaj preko njega (od programa pa do igrica) a appstore ti onda ni ne treba...ako imas cycoder obrisi ga kao sto kaze demonix,uvek je bio bagovit,dodaj repo (vidi na forumu kako se dodaje ako ne znas) www.cydia.xsellize.com i instaliraj video recorder...ja njega koristim i odlican je

shiza
11.03.2011, 21:29
Ne znam kako se dodaje taj repo,ali pogledacu ako je moguce da se nadje na search,a ako neko moze neka napise gde sta i kako.

Sharky
12.03.2011, 01:03
Otvori Cydia-u, pa tab MANAGE
Tu izaberes SOURCES i kliknes na +

shiza
13.03.2011, 01:57
Imam problem,ovo mi pise kada hocu da instaliram xsellize :
Sub-process /use/bin/dpkg returned an error code (2)

dulenbg
13.03.2011, 17:56
vrti ova tri jedan ces ubosti ;)
www.xsellize.com
www.cydia.xsellize.com
www.xsellize.com/cydia/

Demonix
13.03.2011, 18:39
Ovaj drugi, ali bez www.

shiza
14.03.2011, 14:36
Imam problem.Naime instalirao sam iOS4 ovde sa foruma,ali sada mi telefon sporije radi a i baterija mi trosi malo vise nego sto je pre radila.Sada za amnje od 1/2 dana potrosi mi 31% baterije,a pre sam mogao da gledam 5 filma i da mi je potrosi.Sta to dodje?Instalirao sam push doctor,ali dzaba,opet trosi kao luda....

shiza
17.03.2011, 10:15
Da ne otvaram novu temu,evo ovde cu napisati.Hteo bih da se vratim na 3.1.3 posto mi onaj 4.1 jako koci i mnogo trosi bateriju.Imam 5.12.o1
Da li moze neko da mi kaze sta i kako treba da uradim???

SloboUgljevik
17.03.2011, 12:45
Treba ti oficijalni 3.1.3 i 3.1.2 FW i redsnow.
Uradis prvo restore sa 3.1.3 iz DFU moda, potom pokrenes redsnow i izaberes 3.1.2 i izaberes instal cydia, ispratis sve lijepo, kad zavrsi aktiviras cydia i instaliras ultrasnow i to je to.
Ako zatreba pomoc javi se na PM.

shiza
17.03.2011, 14:59
Uradio sam sve i radi mi,ali sada imam problem u Cydiji.Naime,kada hocu da instaliram neki repo uvek mi izbacuje gresku za neki ispazio.
http://ispaziorepository.com
POSIX : Connection refused
http"//ispaziorepo.com
Sub-process /bin/bzip2 returned an error code (2)
I Na kraju mi izbacuje preko celog ekrana
Error:Refreshing data
GPG error: http://ispaziorepo.com./Release : The following signatures were invalid : NODATA 1 NODATA 2
Failed to fetch http://ispaziorepository.com/./Release.gpg POSIX: connection refused

SloboUgljevik
17.03.2011, 16:11
Kad si prije stigo da dodas taj repo. imas Pm

shiza
17.03.2011, 22:30
Pa dodao sam ga za cas.Interesuje me samo,kako to da kada instaliram ovaj iOS 4.1 i uradim restore i sve,SVE radi kako treba,samo mi koci tel i baterija uzasno trosi.Isto tako i vecu memoriju jede,ne znam zasto,a i u cydiji tj na ikonici mi uvek stoji broj 2.Nikako ne mogu da sklonim to.I kada odem u cydiju sve mi lepo instalira,a kada odradim restore sa 313 i jb sa 312 nece cydija da mi radi.Da li postoji neko resenje ili gde da skinem neki custom za 313 ili ako neko moze da mi napravi.HVALA

shiza
29.03.2011, 18:50
sori sto pisem post za postom,ali ne znam kako predhodni da obrisem a necu da otvaram novu temu.Zasto sada nece kada instaliram neku novu aplikaciju iz cydije pa kada trazi restart SpringBoard nece tel da mi se restartuje nego moram da radim HR?