PDA

Pogledati punu verziju : microsoft office 2010



valdy
02.03.2011, 17:12
Imam ga već 2 meseca.Do pre par dana je radio bez problema,a u poslednjih 10 stalno traži aktivaciju.Probao sam reinstalaciju,skidao raznorazne verzije koristio onaj toolkit što ide uz njega i neće,pa neće i neće :brickwall::brickwall:

Taj toolkit mi stalno izbacuje neke greške i da ne može da aktivira office.Takođe,kada pokrenem auto kms u okviru njega,nod 32 stavlja nešto u karantin :confused:

Ugasio sam i nod 32 i krenuo sve iz početka i opet neće,jel ima neko,neki predlog :cool:

SAMO BEZ PREDLOGA TIPA,INSTALIRAJ 2007,2003... :)
win 7 32 bit

priest77
02.03.2011, 17:38
imas PM, proveri :)

valdy
02.03.2011, 17:51
proverio i odgovorio :)

ne radi :(

Takkyy
02.03.2011, 17:54
Imam aktivator i tool koji resetuje onaj counter od 30 dana. Javi se na ako ti treba

valdy
02.03.2011, 17:55
o tom aktivatoru,odnosno tool-u i ja pričam da mi nikako ne radi,a sve sam probao... :(

priest77
02.03.2011, 18:47
da li si probao da ga pokrenes direktno sa desktopa, vidim da nekima tako radi

Takkyy
02.03.2011, 18:52
Run as administrator mozda? Nemam pojma, meni ne uspelo iz prve, nista ne baguje. Pa skini neku drugu instalaciju sa torenta, najlakse resenje :-)

valdy
02.03.2011, 19:21
ja ne znam da li uopste neko ovde cita sta ja pisem??kao google bot-pvi ste.

Probao sam da instaliram razlicite verzije office-a,probao sam kao administrator,probao sam tool...kao sto sam i napisao

Push doktore,kao sto vidis iz error-a,pokrenuo sam ga sa desktop-a :)

miljanx
02.03.2011, 19:28
Office 2010 Toolkit ja imam ovo i na 7mici radi perfektno, sa ovim sam aktivirao

valdy
02.03.2011, 19:29
onda je izgleda moj win otišao k vragu :(

rikee
02.03.2011, 23:55
predlog je Office 2007, sem ako nemas nesto bas bas dragoceno u Office 2010... jos nije dobro izlecen, jer pre ili kasnije ce pocne da iskace ova zajebancija za aktivaciju

Takkyy
03.03.2011, 00:19
E valdy, moram da ti kazem... Otisao ti je windows skroz :D

(mala sala, nemoj da se ljutis :D :D :D ).

Lepo ti rikee predlaze, 2007 i uzivaj... Nesto su svi zivi poceli kasnije verzije programskih paketa da upropastavaju, AutoCAD je cist primer :P
Sto starije to bolje :D

valdy
03.03.2011, 00:26
koristio sam duuuugo 2003 i navikao sa na komplikovanost,a onda sam diplomski rad odneo na pregled.U pitanju je bio 2007 koji je moj perfektno sredjen rad predstavio kao da je radio pocetnik.Profa me ispljuvao samo tako.Instaliram neki fix,sa podrskom za 2007 i stvari se delimicno poprave,a kad sam taj isti fajl,stavio u 2010,bio je 98% isti kao u 2003!!

kad sam video jednostavnost 2010,odlepio sam,prepravio par pobeglih naslova i predao tako rad,koji je opet pregledan u 2007ci i bilo je sve u redu!

ako je 2007 tako jednostavna kao 10ka,odma cu preci,posto je nisam koristio...

1024
03.03.2011, 00:33
Izmedju 2003 i 2007 je ogromna razlika, 2010 je, pretpostavljam, more of the same ("same good", da ne dodje do zabune :) )

SloboUgljevik
03.03.2011, 08:35
Jedino da ti dam link za 2010 profesional plus koji je krekovan i provjeren.

valdy
03.03.2011, 12:18
takvu verziju ja imam,koja je posle manje od mesec dana pukla i krenula da odbrojava dane :(

SloboUgljevik
03.03.2011, 13:28
Kod mene radi super a i zaboravio sam kad sam je instalirao, ima tri mjeseca.
Jbg, probaj naci neko rjesenje, sigurno je nesto jednostavno.